Molimo vas da se prijavite kako bi pristupili upisanim programima.

Polaznici koji su se spojili sa svojim Google računom molimo da se prijave klikom na gumb:

Dragi posjetitelji,

ovo su stranice za registrirane polaznike programa IPD Centra (korisnike). Ako ste već ranije upisali program RAR za pristup vašim upisanim programima molimo Vas da se prijavite (logirate) putem obrasca za prijavu. Svi koji imaju upisan OR se trebaju ulogirati putem svog Google računa (crveni znak) kako bi mogli vidjeti personalizirani dio dodijeljen njihovom Google računu.
Ukoliko želite biti besplatno registirirani na našim stranicama i time dobiti pristup predavanju Tomislava Kuljiša u Europskom domu  ”Utjecaj ranog perioda na odraslost”, to možete učiniti putem donjeg gumba za registraciju.

Prijavi se


Inner Self

Mini intenzivi Povratak sebi imaju za cilj pored redovnog programa ponuditi rad koji omogućava iskustva dubljeg kontakta sa autentičnim Jastvom, Selfom, Višim ja … Ta iskustva nas ohrabre u daljnjem radu na sebi jer osjetimo što nam je perspektiva i potencijal. Postoje za sada tri mini intenziva: Povezanost vs. navezanost, Prepuštanje i Namjera.

plesnee

Ove radionice daju mogućnost dodatnog rada na sebi pored redovnih programa RAR i OR. Namijenjene su prvenstveno polaznicima naših programa, a neke su otvorene i za javnost i daju mogućnost da se kroz njih osjeti i doživi naš rad i upozna s našim Centrom.

Rani razvoj – utjecaj na život
Rani razvoj - utjecaj na život


RAR je namijenjen svima koji žele bolje upoznati sebe, početi preuzimati odgovornost za svoj život i svoje unutarnje stanje te su spremni i voljni aktivno poraditi na mijenjaju onih aspekata svog funkcioniranja koji nam kvare kvalitetu života, zbog kojih ne živimo punim plućima, ili možda povrjeđujemo najbliže.


Osobni razvoj
Osobni Razvoj

Program Osobni razvoj možete upisati tek nakon što ste završili program Rani razvoj – utjecaj na život. Osobni razvoj sastoji se od 4. godine te se upisuje godinu za godinom.

Nemate upisan ovaj program…
Trening za terapeuta
Terapeutski_Trening_IPD

Terapeutski trening je namijenjen onim koji nakon završenog Osobnog razvoja i uspješnog terapautskog practicinga žele završiti za Terapeuta osobnog razvoja kroz dvije godine edukacije i treninga.

Nemate upisan ovaj program…