Live stream predavanje Tomislava Kuljiša – Utjecaj ranog razvoja na formiranje osobnosti

Tema - Podsvjesno funkcioniranje u partnerskim odnosima
petak, 06.10. od 18:10 - 20:10h

Što je stvarni korijen problema u ljubavnim odnosima?
Zašto su neki hladni i nedostupni u odnosima, a neki silno potrebiti i ovisni?

Ovo predavanje Tomislava Kuljiša daje mnoge uvide o unutrašnjem svijetu emocija, emocionalnom funkcioniranju, korjenima, ali i načinima rješavanja emocionalnih problema koji često postaju izvor problema u odnosima.
– Kroz ovo predavanje sagledati ćemo što su u biti emocije i koja je njihova funkcija u odnosima.
– Razumijevanjem postojanja primarnih i sekundarnih emocija postaje jasno kako to da u nekim trenutcima osjećamo snažnu povezanost i bliskost s drugom osobom, a nekada nas preplave snažne negativne emocije prema istoj.
– Uvid u nastanak i porijeklo emocionalnih rana će nam objasniti zašto smo nekada jako osjetljivi, lako ostajemo silno povrijeđeni i imamo jake reakcije tuge ili ljutnje dok neki postaju krajnje bezosjećajni i emocionalno hladni.
– Upoznavanjem s konceptom obrambenih mehanizama sagledati ćemo zašto su neki od nas jako emocionalni, a neki gotovo bezosjećajni i emocionalno nedostupni i zatvoreni te kako se može ostvariti dobar odnos i u takvoj vezi.

Ovo predavanje nas uvodi u sagledavanje korijena naših obrazaca funkcioniranja u odnosima, ponašanja u partnerstvu i tipičnih emocionalnih stanja u našem odraslom periodu s iskustvima u ranom periodu kojih se najčešće ne sjećamo. Ne propustite ovo dragocjeno predavanje koje otvara oči i omogućava da sagledamo svoje odnose na novi način i uvidimo kako ih možemo mijenjati na bolje, razumijevajući izvor problema. Umjesto instant rješenja koja ne daju rezultate (koliko god mi to jako željeli), sagledajmo kroz ovo predavanje stvarne korijene nezadovoljstava u odnosima koji kvare kvalitetu života. Ujedno saznajmo kako to možemo dalje mijenjati, unaprjeđivati svoj odnos i vraćati sebi odgovornost za sebe i svoj život. Predavanje će imati i iskustvenu komponentu kako bi ono o čemu se govori mogli osjetiti i u sebi.

LiveStream_IPD_1

Live stream (ili prijenos uživo) predavanja koje će se održati u Zagrebu možete u našim stranicama dok ste logirani pratiti sa svog uređaja (kompjutera, tableta ili smartphonea), ili pogledati naknadno kao snimak.

Uz ovo live stream predavanje u kotizaciji od 100 kn (13€) dobiva se još i video predavanje ”Zašto ljubav boli” Tomislava Kuljiša. Nakon procesa registracije i uplate će vam biti omogućen pristup za oba predavanja na stranici ZA POLAZNIKE. Live stream možete u zakazano vrijeme pratiti sa svojih uređaja i postavljati pitanja putem chata. Ukoliko propustite prijenos predavanja još uvijek ćete ga moći pogledati na istom linku narednih godinu dana.

Par gleda Live stream

Predavanja uživo u Zagrebu i Rijeci

Ako ste u mogućnosti doći na istoimena predavanja koja će Tomislav Kuljiš održati od 18-20.30h u utorak 03.10 u Rijeci i petak 06.10 u Zagrebu prijavite se u drugu prijavnicu na OVOJ STRANICI.

zasto-ljubav-boli
Beograd predavanje
par gleda live stream
Kvalitetan ljubavni odnos
Prijava za predavanje i plaćanje kotizacije

Nakon što ste kliknuli na donji smeđi gumb i stavili predavanje u košaricu, prođite proces registracije, kreiranja lozinke i imena (kojeg negdje pohranite i zapamtite). Zatim prođite kroz proces plaćanja (kerticom preko PayWas sustava, internet bankarstvom ili doznakom) i postali ste registrirani korisnik IPD Centra. To znači da, kada ste logirani svojom lozinkom i korisničkim imenom, možete pogledati svoje upisano predavanje na stranici ZA KORISNIKE.
U vrijeme ovog live stream predavanja jednostavno se ulogirajte, otvorite izbornik ZA POLAZNIKE, kliknite na gumb Pristupi predavanju upisanog predavanja i otvoriti će vam se stranica na kojoj se možete uključiti u live stream predavanje uživo ili ga gledati naknadno. Ako za vrijeme live streama želite postavljeti pitanja putem chata, kliknite dolje desno u predavanju na znak YouTube i otvoriti će vam se naš kanal u YouTubu u kojem možete pristupiti chatu. Za sve informacije obratite se na info@ipd-center.eu.
Prijavom ulazite u mailing listu Tomislava Kuljiša i IPD Centra, s koje se možete u svakom trenutku lako ispisati, a vaši podaci se neće davati trećim stranama.

UtjecajRanogRazvojaNaFormiranjeOsobnosti_IPD_LiveStream_Video

Klikom na smeđi gumb započnite proces plaćanja i prijave za ovo predavanje.
Kotizacija 100 kn ili 13€.

Upis u program – Rani razvoj – utjecaj na život (RAR)

Predavanje je ujedno i uvod u programe Tomislava Kuljiša i IPD Centra. Prvi dvomjesečni program koji počinje u četvrtak 12.10.  je Rani razvoj – utjecaj na život (RAR) o kojem možete više saznati OVDJE. Program se može upisati kao Video + Live stream RAR, a u Zagrebu, Beogradu i Rijeci kao Kompletan program RAR koji uključuje i iskustvene radionice. Nakon prođenog RARa kroz osam četvrtaka može se upisati i četverogodišnji program Osobni razvoj koji je preduvjet za dvogodišnji Trening za terapeuta osobnog razvoja.

Više o samoj temi predavanja

Više o predavaču i temi predavanja

Zadnjih godina sve više u društvo prodiru suvremene spoznaje o važnosti ranog perioda za formiranje buduće osobe, njen doživljaj svijeta i sebe u svijetu te za kvalitetu njenog funkcioniranja u životu. Tomislav Kuljiš je svoj rad posvetio širenju i afirmaciji tih spoznaja u društvu. U cilju prevencije gore spomenutih problematika osnovao je Centar Prirodno roditeljstvo s u svrhu informiranja aktualnih roditelja, a u cilju otklanjanja spomenutih problema i rada na sebi osnovao je IPD Centar (iIntegral Personal Develoment – Center and School). Ovo predavanje ima za cilj sagledavanje korijena niza problema normalnih i psihološki zdravih ljudi koji čine to da život postaje težak, uzrok su česte emocionalne boli, unutarnjeg nezadovoljstva, nesposobnosti opuštanja, iscrpljujučeg nutarnjeg nemira, osjećaja nevrijednosti, emocionalnog disbalansa, eksplozivnosti, ….

Da li smo se rodili takvi? Zašto je toga više u životu nego bismo željeli? Kako možemo to početi mijenjati i sjedati za volan svog života?

Ove emisije vam mogu biti dobar uvod u predavanje

Odgovori