Predavanje: Utjecaj ranog razvoja na život
Predavanje Tomislava Kuljiša

Split-04.02. Šibenik 05.02. Ljubljana-07.02. Zagreb-08.02. Beograd-09.02. Rijeka 11.02.

Ovo predavanje Tomislava Kuljiša nas uvodi u sagledavanje utjecaja iskustava iz prvih godina na cjeloživotno emocionalno i socijalno funkcioniranje, ponašanje, preovladavajuća unutarnja psihološka i emocionalna stanja i općenito kvalitetu života buduće osobe. Nova paradigma o važnosti ranog razvoja koja je smijenila staru teoriju s genetikom daje nam odgovore na pitanja:
Zašto smo takvi kakvi jesmo?
Kako možemo mijenjati one dimenzije sebe kojima nismo zadovoljni?
Kako do boljeg funkcioniranja u životu?
Kako do untarnjeg mira u sebi?
Kako do boljih partnerskih odnosa?
Što je korijen nastanka osječaja krivnje i osobne pogrešnosti?

Ove spoznaje bacaju novo svjetlo na vlastitu sliku o sebi i daju mogućnost da konačno počnemo upoznavati samoga sebe i sagledavati ključna iskustva iz ranog perioda kojih se ne sjećamo, a koja su nas formirala. Ovo predavanje je dragocjeno svima koji žele dublje sagledati samoga sebe ili početi konkretan rad na sebi kao. Predavanje je dragocijeno i svim roditeljima jer daje novu prespektivu o tome što je doista bitno u roditeljstvu tijekom prvih godina.

Predavanje možete pratiti uživo u nekom od navedenih gradova ili 08.02. putem live streama uz mogućnost naknadnog gledanja videa.

Prijavite se za predavanje u gradovima

Predavanja će se održati u svim gradovima u terminu od 18-20.30h. Za obaveznu prijavu i za sve informacije se možete javiti našem domicilnom predstavniku u svakom gradu, nakon čega ćete dobiti na mail sve informacije i uputstvo oko uplate kotizacije za predavanje. Obzirom da je broj sudionika ograničen, uplatom kotizacije rezervirate svoje mjesto na predavanju. U slučaju većeg broja prijavljenih će se poštovati redoslijed uplata. Molimo za dolazak barem 15 min prije predavanja zbog registracije, kako bismo mogli početi na vrijeme.

V Ljubljani, zaradi omejenega števila udeležencev, je obvezna prijava na predavanje. Po prijavi boste prejeli potrditveno sporočilo z navodili za plačilo. Plačilom kotizacije zagotovite svoje mesto na predavanju. V primeri večjega števila prijavljenih, bomo upoštevali zaporedje prijav. Udeležence predavanja naprošamo da pridejo 15 min prej, zaradi registracije (z imenom in priimkom) ki je potrebna pred predavanjem. Prijave za predavanje na e-naslov: biljana@ipd-center.eu

 

SPLIT, ponedjeljak 04.02. – hotel Park, Hatzeov perivoj 3 (100 kn) 18-20.30 obavezne prijave na marija@ipd-center.eu

ŠIBENIK – utorak, 05.02 – gradska knjižnica, Poljana 6, (100 kn) 18-20.30 obavezne prijave na slavka@ipd-center.eu

LJUBLJANA – četvrtak, 07.02. Kristalna palača, BTC Center (20 €) 18-20.30h obavezne prijave na biljana@ipd-center.eu  

ZAGREB – petak, 08.02.  IPD Centar, Slavonska avenija 3 (100 kn) 18-20.30h, obavezne prijave na sanja@ipd-center.eu

BEOGRAD – subota, 09.02.  –  hotel Park, Njegoševa 2/a (1000 din) 18-20.30h obavezne prijave na  manja@ipd-center.eu

RIJEKA – ponedjeljak 11.02. –  Češki dom, Hosti, Ćićarijska 20 (100 kn) 18-20.30 obavezne prijave na  helena@ipd-center.eu

T. Kuljiš Predavanje

Predavanje u Zagrebu u petak 08.02. ima posebnu podtemu:
-Krivnja – kontrolor života i saboter životnosti-
i može se pratiti i putem live streama

Stiskanje, nagrizanje iznutra, bolan osjećaj pogrešnosti koji razara i prži su stanja koja mnogi osjećaju kada nas proždire osjećaj krivnje. Većina ljudi ipak ima nesvjesne mehanizme izbjegavanja kontakta s tim stanjem koji onda kontroliraju naša ponašanja i tjeraju nas da izdajemo sebe kako se ne bismo osjetili lošim i krivim.
Što je krivnja, što grižnja savjesti, a što padanje u prostor nevrijednosti i pogrešnosti?
Kako krivnja upravlja našim životima i podriva životnost?
Zašto su neki jako prožeti krivnjom i kako to nastaje?
Kako se riješiti osjećaja vlastite pogrešnosti i krivnje?
Kako raditi na sebi, a da to doista rezultira istinskom promjenom?
O tome i puno više saznajte na ovom predavanju Tomislava Kuljiša koje je dio ciklusa predavanja Utjecaj ranog razvoja na život, a koje će se održati u IPD Centru, Slavonska avenija 3. Kotizacije – 100 kn, a obavezne prijave na sanja@ipd-center.eu

Prijavite se za praćenje predavanje putem live streama sa svog uređaja u petak 08.02. 18.15-20h
Livestream

Svi koji nisu u mogućnosti pratiti predavanje u gradovima gdje postoje naši Centri imaju mogućnost praćenja predavanja putem live streama sa svog uređaja u petak 08.02. od 18.15-20h. Snimak predavanja će se moći pogledati i narednih 10 dana. Kotizacija za live stream predavanje iznosi 75 kn ili 10€.
Kotizaciju možete uplatiti kroz proces registracije putem:
– PayWay sustava kartičnog plaćanja
– ili uplatom 75kn ili 10€ na žiro račun.

Za Srbiju se može uplatiti i na domicilni žiro račun koji će biti naveden prilikom registracije.
Sve informacije na  info@ipd-center.eu .

sram i krivnja

PRIJAVA I PLAĆANJE LIVE STREAM PREDAVANJA UZ NAKNADNO GLEDANJE VIDEA

Za prijavu i plaćanje live stream predavanja Krivnja – kontrolor života i saboter životnosti iz ciklusa Utjecaj ranog razvoja na život kliknite na plavi gumb Stavite u košaricu, unesite svoje podatke, kreirajte svoju lozinku i korisničko ime, odaberite način plaćanja i u povratnom mailu ćete dobiti link za praćenje predavanja pri čemu trebate biti ulogirani na naše stranice svojim imenom i lozinkom. Pridružite nam se 08.02. u 18.15h na live streamu.

SRBIJA

1200 din

SLOVENIJA

10 €

unutarnje dijete
rani-razvoj-smanjena
Unutarnje dijete
Rani_razvoj-Utjecaj_na_zivot_Kompletan program
Program Rani razvoj – utjecaj na život (RAR)

Predavanje je ujedno i uvod u program Rani razvoj – utjecaj na život (RAR) Tomislava Kuljiša i IPD Centra o kojem možete više saznati OVDJE i koji počinje u četvrtak 14.02. prvim predavanjem. Program se sastoji od 8 interaktivnih predavanja četvrtkom i radionica koje će se u Zagrebu, Rijeci i Beogradu održavati nakon predavanja od 19.30-21.15h u našim prostorima dok će Ljubljana, Šibenik, Split i Dubrovnik pored osam predavanja preko live streama imati svih osam radionica u dva vikenda. Sve informacije na info@ipd-center.eu

Rani razvoj - utjecaj na život

Ove emisije vam mogu biti dobar uvod u predavanje.

Međunarodni simpozij o ranoj traumi - Ljubljana 2018

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.