Predavanje: Utjecaj ranog razvoja na život
Predavanje Tomislava Kuljiša

Rijeka-28.09. Split-30.09. Šibenik 01.10. Zagreb-02.10. Ljubljana-03.10. Beograd-04.10.

Ovo predavanje Tomislava Kuljiša o utjecaju ranog razvoja na život će nastojati rasvijetliti koliko smo za cijeli život određeni iskustvima iz prvih par godina kojih se u pravilu niti ne sjećamo. Predavanje nas uvodi u sagledavanje utjecaja iskustava iz prvih godina na cjeloživotno emocionalno i socijalno funkcioniranje, ponašanje, prevladavajuća unutarnja psihološka i emocionalna stanja i općenito kvalitetu života buduće osobe. Nova paradigma o važnosti ranog razvoja koja je smijenila staru teoriju s genetikom daje nam odgovore na pitanja:

Zašto smo takvi kakvi jesmo?

Što je korijen anksioznosti i unutarnjeg nemira?

Koja rana iskustva formiraju razoran osjećaj krivnje kroz život?

Kako napraviti prve korake prema promjeni onih dijelova sebe i vlastitog života s kojima nismo zadovoljni?

Kako povećati unutarnji mir, te time stvoriti mirniji, jednostavniji, ugodniji i funkcionalniji život?

Ove spoznaje bacaju novo svjetlo na vlastitu sliku o sebi i daju mogućnost da konačno počnemo upoznavati samoga sebe i sagledavati ključna iskustva iz ranog perioda kojih se ne sjećamo, a koja su nas formirala. Predavanje je dragocjeno svima koji žele dublje sagledati samoga sebe ili početi konkretan rad na sebi kao i ujedno je uvod u programe: Rani razvoj – utjecaj na život, Osobni razvoj i edukaciju za psihoterapeute o čemu će zainteresirani moći čuti više nakon predavanja.
Predavanje je dragocjeno i svim roditeljima jer daje novu perspektivu o tome što je doista bitno u roditeljstvu tijekom prvih godina.

Prijavite se za predavanje u gradovima

Predavanja će se održati u svim gradovima u terminu od 18-20.30h. Zbog ograničenog broja sudionika rezervirajte svoje mjesto
kupovinom ulaznice putem internet kartičnog plaćanja ili putem bankovne uplatnice i
– o
baveznom prijavom.
Molimo za dolazak barem 15 min prije predavanja zbog registracije, kako bismo mogli početi na vrijeme.
Do
voljno će biti da se na dan predavanja prilikom ulaza prijavite svojim imenom koje ste naveli na bankovnoj uplatnici ili na kartičnoj uplati.

 

T. Kuljiš Predavanje
ZAGREB, RIJEKA, SPLIT, ŠIBENIK

Obavezne prijave domicilnom organizatoru.
Uplata ulaznice 100 kn po osobi putem:
– internet kartičnog plaćanja klikom na smeđi gumb s imenom grada nakon čega obavezno poslati prijavu na email grada s imenom osobe koja dolazi i naznakom ”Predavanje TK”
– ili na žiro račun
HR0823600001102796912, Integral Personal Development d.o.o. Zagreb –  U opisu plaćanja uplatnicom OBAVEZNO naznačiti grad predavanja i ime osobe koja dolazi.  Kopiju bankovne uplatnice pošaljite na email naveden uz grad s imenom osobe koja dolazi kako bismo vam mogli poslati potvrdu o prijavi.

Intenet kartično plaćanje – 100 kn

RIJEKA, subota 28.09. –  hotel Bonavia Dolac 4 (100kn) 18-20.30 prijave i sve informacije na sanja@ipd-center.eu

SPLIT, ponedjeljak 30.09.  – hotel Park Hatzeov perivoj 3  18-20.30h, prijave i sve informacije na split@ipd-center.eu

ŠIBENIK, utorak 01.10  – Gradska knjižnica, Poljana 6 (100kn) 18-20.30 prijave i sve informacije na slavka@ipd-center.eu

ZAGREB, srijeda, 02.10. – IPD Centar, Slavonska avenija 3 (100kn) 18-20.30h, prijave i sve informacije na contact@ipd-center.eu
Zagrebačko predavanje će imati posebnu podtemu: Krivnja – kontrolor života i saboter životnosti koje se može pratiti i putem live streama sa svog uređaja i pogledati još 10 dana. Više o temi predavanja i padatke za uplatu live streama nađite OVDJE.

LJUBLJANA

LJUBLJANA, četrtek, 03.10. – Kristalna palača, BTC Center ( VSTOPNICA – 20€) 18-20.30h Vse informacije na ljubljana@ipd-center.eu
Podatki za plačilo: Zgodnji Razvoj d.o.o. SI56020580263009428.
V opisu plačila obvezno navedite ime osebe, ki prihaja. Kopijo vašega bančnega nakazila pošljite na ljubljana@ipd-center.eu, da vam lahko pošljemo račun in potrdilo o plačilu. Dovolj bo, da se na dan predavanja ob vhodu prijavite s svojim imenom, ki ste ga navedli pri plačilu.

BEOGRAD

BEOGRAD, petak, 04.10 – Gvarnerius, Džordža Vašingtona 12   (ULAZNICA  – 1000 din)  18-20.30h.
Obavezna prijava na beograd@ipd-center.eu.
Up
lata ulaznice na žiro račun IPD Centra u Beogradu: Udruženje “INTEGRO”, Mekenzijeva 25, 11000 Beograd,broj ž.r.: 205-249369-45
Obavezno poslati kopije uplatnice na email beograd@ipd-center.eu s imenom osobe koja dolazi na predavanje kako bismo vam mogli poslati potvrdu o prijavi.  Dovoljno će biti da se na dan predavanja prilikom ulaza prijavite svojim imenom koje ste naveli na uplatnici.

unutarnje dijete
rani-razvoj-smanjena
Unutarnje dijete
Rani_razvoj-Utjecaj_na_zivot_Kompletan program
Program Rani razvoj – utjecaj na život (RAR)

Predavanje je ujedno i uvod u programe Tomislava Kuljiša i IPD Centra:
Rani razvoj – utjecaj na život (RAR) i koji počinje u četvrtak 10.10. prvim predavanjem. Program se sastoji od 8 interaktivnih predavanja četvrtkom i radionica koje će se u Zagrebu i Beogradu održavati nakon predavanja od 19.30-21.15h u našim prostorima, dok će Ljubljana, Šibenik, Split i Rijeka pored osam predavanja preko live streama imati svih osam radionica u dva vikenda.
Osobni razvoj, nakon RAR-a se može upisati četverogodišnji program dubokog rada na sebi po principima Integralne tjelesno orijentirane psihoterapije
Trening i edukacija za terapeuta osobnog razvoja i
Trening i edukacija iz Integralne tjelesne psihoterapije
Za sve informacije obratite se domicilnim organizatorima ili na contact@ipd-center.eu

Rani razvoj - utjecaj na život

Ove emisije vam mogu biti dobar uvod u predavanje.

Međunarodni simpozij o ranoj traumi - Ljubljana 2018

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.