Predavanje: Utjecaj ranog razvoja na život

Rijeka-28.09. Dubrovnik-01.10. Split-02.10. Ljubljana-04.10. Zagreb-05.10. Beograd-06.10. Šibenik-09.10.

Ovo predavanje Tomislava Kuljiša nas uvodi u sagledavanje utjecaja iskustava iz prvih godina na cjeloživotno emocionalno i socijalno funkcioniranje, ponašanje, preovladavajuća unutarnja psihološka i emocionalna stanja i općenito kvalitetu života buduće osobe. Nova paradigma o važnosti ranog razvoja koja je smijenila staru teoriju s genetikom daje nam odgovore na pitanja:
Zašto smo takvi kakvi jesmo?
Kako možemo mijenjati one dimenzije sebe kojima nismo zadovoljni?
Kako do boljeg funkcioniranja u životu?
Kako do untarnjeg mira u sebi?
Kako do boljih partnerskih odnosa?

Ove spoznaje bacaju novo svjetlo na vlastitu sliku o sebi i daju mogućnost da konačno počnemo upoznavati samoga sebe i sagledavati ključna iskustva iz ranog perioda kojih se ne sjećamo, a koja su nas formirala. Ovo predavanje je dragocjeno svima koji žele dublje sagledati samoga sebe ili početi konkretan rad na sebi kao. Predavanje je dragocijeno i svim roditeljima jer daje novu prespektivu o tome što je doista bitno u roditeljstvu tijekom prvih godina.

Predavanje možete pratiti uživo u nekom od navedenih gradova ili 05.10. putem live streama uz mogućnost naknadnog gledanja videa.

Prijavite se za predavanje u gradovima
Predavanje Beograd 1

Predavanja će se održati u svim gradovima u terminu od 18-20.30h. Za obaveznu prijavu i za sve informacije se možete javiti našem domicilnom predstavniku u svakom gradu, nakon čega ćete dobiti na mail sve informacije i uputstvo oko uplate kotizacije za predavanje. Obzirom da je broj sudionika ograničen, uplatom kotizacije rezervirate svoje mjesto na predavanju. U slučaju većeg broja prijavljenih će se poštovati redoslijed uplata. Molimo za dolazak barem 15 min prije predavanja zbog registracije, kako bismo mogli početi na vrijeme.

V Ljubljani, zaradi omejenega števila udeležencev, je obvezna prijava na predavanje. Po prijavi boste prejeli potrditveno sporočilo z navodili za plačilo. Plačilom kotizacije zagotovite svoje mesto na predavanju. V primeri večjega števila prijavljenih, bomo upoštevali zaporedje prijav. Udeležence predavanja naprošamo da pridejo 15 min prej, zaradi registracije (z imenom in priimkom) ki je potrebna pred predavanjem. Prijave za predavanje na e-naslov: biljana@ipd-center.eu

RIJEKA – petak, 28.09 –  Hotel Bonavia, Dolac 4  (100 kn) 18-20.30 obavezne prijave na  helena@ipd-center.eu

DUBROVNIK – ponedjeljak, 01.10. – hotel Kompas, kardinala A. Stepinca 21 (100 kn) 18-20.30h obavezne prijave uz napomenu ”Dubrovnik” na sanja@ipd-center.eu

SPLIT, utorak, 02.10 – hotel Park, Hatzeov perivoj 3 (100 kn) 18-20.30 obavezne prijave na marija@ipd-center.eu

LJUBLJANA – četvrtak, 04.10. Kristalna palača, BTC Center (20 €) 18-20.30h obavezne prijave na biljana@ipd-center.eu  POPUNJENO PREDAVANJE!!! sljedeće predavanje 07.02. 2019

ZAGREB – petak, 05.10.  IPD Centar, Slavonska avenija 3 (100 kn) 18-20.30h, obavezne prijave na sanja@ipd-center.eu

BEOGRAD – subota, 06.10.  –  hotel Park, Njegoševa 2/a (1000 din) 18-20.30h obavezne prijave na  manja@ipd-center.eu

ŠIBENIK – utorak, 09.10. – gradska knjižnica, Poljana 6, (100 kn) 18-20.30 obavezne prijave na slavka@ipd-center.eu

Prijavite se za praćenje predavanje putem live streama sa svog uređaja 05.10. 18h
Livestream

Svi koji nisu u mogućnosti pratiti predavanje u gradovima gdje postoje naši Centri imaju mogućnost praćenja predavanja putem live streama sa svog uređaja u petak 05.10 od 18-20h. Snimak predavanja će se moći pogledati i narednih 10 dana. Kotizacija za live stream predavanje iznosi 75 kn ili 10€.
Kotizaciju možete uplatiti kroz proces registracije putem:
– PayWay sustava kartičnog plaćanja
– m-bankingom skeniranjem 2D barkoda
– ili uplatom 75kn ili 10€ na žiro račun. Za Srbiju se može uplatiti i na domicilni žiro račun koji će biti naveden prilikom registracije.

Sve informacije na  info@ipd-center.eu .

ls+vs-utjecaj-ranog-razvoja-na-zivot

PRIJAVA I PLAĆANJE LIVE STREAM PREDAVANJA UZ NAKNADNO GLEDANJE VIDEA

Za prijavu i plaćanje live stream predavanja Utjecaj ranog razvoja na život kliknite na plavi gumb Stavite u košaricu, unesite svoje podatke, kreirajte svoju lozinku i korisničko ime, odaberite način plaćanja i u povratnom mailu ćete dobiti link za praćenje predavanja pri čemu trebate biti ulogirani na naše stranice svojim imenom i lozinkom. Pridružite nam se 05.10 u 18h na live streamu.

unutarnje dijete
rani-razvoj-smanjena
Unutarnje dijete
Rani_razvoj-Utjecaj_na_zivot_Kompletan program
Program Rani razvoj – utjecaj na život (RAR)

Predavanje je ujedno i uvod u program Rani razvoj – utjecaj na život (RAR) Tomislava Kuljiša i IPD Centra o kojem možete više saznati OVDJE i koji počinje u četvrtak 11.10. prvim predavanjem. Program se sastoji od 8 interaktivnih predavanja četvrtkom i radionica koje će se u Zagrebu, Rijeci i Beogradu održavati nakon predavanja od 19.30-21.15h u našim prostorima dok će Ljubljana, Šibenik, Split i Dubrovnik pored osam predavanja preko live streama imati svih osam radionica u dva vikenda. Sve informacije na info@ipd-center.eu

Rani razvoj - utjecaj na život

Ove emisije vam mogu biti dobar uvod u predavanje.

Odgovori