Radionica: TRE

GLENDALE, CA. -- MONDAY, JULY 24, 2014 -- People attend a TRE class at Glendale Yoga on Sunday, August 17, 2014.   TRE, which stands for tension and trauma release exercise, uses a series of exercises done in order to elicit a shaking movement that can reverberate in various parts of the body.  The action is said to help alleviate stress in the mind and body.  ( Rick Loomis / Los Angeles Times )

Tension & Trauma Release Exercise – TRE je radionica namijenjena svima koji žele u svoj život unijeti više mira i opuštenosti, ili su pod stresom, osjećaju unutarnju napetost, teško se mogu opustiti, emocionalno su lako podražljivi, ili nose u sebi ranu traumu. Osmislio ih je Dr. David Bercelli sa svrhom otpuštanja stresa iz organizma, oslobađanja od napetosti ili dovršavanja traumatskog iskustva koje može biti iz najranijeg perioda tako da ga se ne sjećamo, ali utječe na naše unutarnje psihološko i emocionalno stanje.

Radionica: Konstelacije

management / réseaux sociaux / rencontre

Konstelacije su tehnika rada koja omogućava sagledavanje i razrješavanje duboke podsvjesne i nadsvjesne problematike i obrazaca koje nosimo u sebi van dohvata svijesti. Iako je vrlo moćna i učinkovita terapeutska tehnika jako ju je teško objasniti i prepričati i jedini način da shvatimo o čemu se radi u konstelacijama je da ih iskustveno doživimo. Uobičajeno je da doživljavamo kako su izvori raznih problema u životu (emocionalnih, poslovnih, partnerskih, financijskih, …) u okolnim situacijama i van nas pa govorimo da je to sudbina, loša sreća, peh, ili objektivne okolnosti.

Radionica: Preporađanje

59D4B54B-C4B9-4A7D-A321-2859CAF051ED-7615-000005F6B6395E09

Preporađanje je vrlo moćna i jednostavna tehnika rada na emocijama i traumama koje nosimo potisnute u sebi i koja se danas radi u cijelom svijetu te ne zahtijeva nikakvo predznanje niti pripremu. Rezultat preporađanja je postizanje većeg unutarnjeg mira, emocionalne protočnosti, stanja preporođenosti, … moglo bi se reći da djeluje na naše tijelo i emocionalno-psihološko stanje kao što djeluje restartanje na kompjuter.

Radionica: T.R.E.K.

T.R.E.K

Radionica T.R.E.K. (Tijelo-Ritam-Emocije-Kontakt) je koncipirana na tehnikama tjelesno-orijentiranih psihoterapija i ima za cilj ostvarenje veće emocionalne protočnosti, snažnije povezanosti sa sobom i lakšeg ostvarivanja dubljeg kontakta s drugima. Kroz razdrmavajući ritam koji pleše naša tijela olakšava se emocionalna ekspresija kroz koju dolazi do rasterećenja sustava od potisnutog emocionalnog i psihološkog materijala i realizacije autentičnih emocija. Postajući stvarniji i protočniji lakše ulazimo u kontakt sa sobom i drugima.

Radionica: Body Energetic

Radionice -Body energetic

Kroz Body Energetic radionice vratit ćemo se dijelovima tijela s kojim a nemamo dobar kontakt, povećavat ćemo kapacitet svog tijela da osjeti osjećaje, da ih drži i da ih izrazi. Isto tako ćemo se se kroz dinamične vježbe susresti sa svojim blokadama (na fizičkom nivou) i otporima (na emocionalnom nivou) te ćemo kroz dobiti priliku da ih proradimo i prođemo kroz njih čime povećavamo stanje prisutnosti i životnosti u tijelu.

Radionica Ženska senzualnost

senzualnost

Senzualne osobe se odlikuju razvijenom sposobnošću primanja osjetilnih doživljaja. To znači da kad se radi o ovoj temi, naš mentalni dio, naš um, ego, ne vode glavnu riječ. Oni su u pozadini scene, a na sceni je naše tijelo koje je sposobno primiti i doživljavati razne osjećaje. Ako si dozvolimo postaviti pitanje tko sam ja iza svih uloga koje igram? Ako si dozvolimo bivanje u svom tijelu s našim  osjećajima, krenut ćemo putem svoje čežnje, počet ćemo otkrivati svoju autentičnost. Susrest ćemo svoje dubine i svoje visine, a senzualnost će biti posljedica širenja našeg emocionalnog, psihičkog i fizičkog bića. Radionice su namijenjene ženama koje žele produbiti ili ponovo vratiti osjećaj sebe u svom vlastitom tijelu te bolje upoznati i osloboditi svoju senzualnost.