prepuštanje
Mini intenziv Povratak sebi – Prepuštanje

Mini intenziv Povratak sebi - Prepuštanje

Za mini intenziv se prijavljuje upisom u tablicu koja se otvori klikom na donji tekst, pri čemu morate biti ulogirani u stranicu.

Trenutno niste ulogirani!

prepustanje-7

Pvi intenziv je obradio temu Povezanost vs. navezanost kroz koju smo mogli osjetiti koliko nas od nas samih odvajaju naše navezanosti na naša očekivanja od drugih, ideje što drugi očekuju od nas, naša navezanost na životne uloge ili ego identifikacije. Mogli smo nakon otpuštanja svih tih navezanosti doživjeti istinsku povezanost sa samim sobom, s drugim ljudima, svojim višim ja i konačno s nečim većim od sebe. S novim intenzivom idemo u nova iskustva koja nas približavaju nama samima. Iskustvo prepuštanja koje toliko trebamo, ali se grčevito držimo kontroliranja i vođeni unutarnjim strahom nastojimo iskontrolirati i predvidjeti cijeli život.

Prepuštanje, 05. 01. 2017
prepustanje

Prepuštanje naš ego doživljava kao gubitak kontrole i zbog toga se nismo spremni prepustiti životu ili datosti situacije mada je najčešće ne možemo promijeniti. Kada nas život pritisne, kada je nastali problem veći od straha od puštanja kontrole, onda postajemo spremni popuštati, jer jednostavno više nemamo moć da držimo. Naš ego to doživljava kao poraz, kao svoju smrt, a iz dubljeg dijela sebe imamo potencijal istu tu situaciju doživjeti kao novu priliku. Problem je težak onoliko koliko je i otpor koji pružamo prema situaciji koju zovemo problem. I ako osvjestimo da je život suradnja sa datostima, a ne borba protiv onoga što naš ego ne može prihvatiti, prestajemo biti otpornik i postajemo provodnik života. Raditi ćemo slično kao i na Krku kroz vježbe, vizualizacije, dijade s ciljem ulaska u stanje kada ego pusti kontrolu i kada snažno osjetimo sebe i nešto veće od sebe.

prepuštanje

Dođite do ruba.
Ne možemo. Bojimo se .
Dođite do ruba.
Ne možemo. Past ćemo.
Dođite do ruba.
Došli su. I on ih gurne. A oni polete.
Guillaume Apollinaire

prepustanje

Ono što je za gusjenicu kraj svijeta, leptiru je tek početak života!

prepustanje-4

Tehničke informacije

prepustanje

Obzirom da je 05.01. praznik možemo se  već oko 14h kako bi se smjestili i daj bože okupali u bazenu. Do Poreča je iz Zagreba cca 2.5-3  sata autom, a iz Rijeke duplo manje.  Kotizacija za mini intenziv Prepuštanje iznosi 1000 kn i plaća se prije radionice u petak, prvi dan mini intenziva prije početka u 18h.

Satnica intenziva:
– petak, 18-21.30h
– subota  10-13h i od 15-18.30
– nedjelja  10h – 14h
Obzirom na veličinu dvorane, način rada, broj terapeuta i mogući interes predvidjeli smo da grupa može biti do 45 polaznika.

Smještaj u hotelu Valamar Diamant 4*

Smještaj za one koji se prijave preko Centra u hotelu Valamar Diamant (cijena s PDVom i boravišnom pristojbom, i korištenjem bazena) noćenje s doručkom:
– 340 kn za jednu samu osobu u dvokrevetnoj sobi,
– 230 kn za jednu osobu u dvokrevetnu sobu ( dvije osobe u sobi).
Večera ili ručak – 100 kn.

Parkiranje u hotelu za naše polaznike je dnevno 3 € po autu (inače je 25kn sat).
Djeca :
– do 2g besplatno
– 2-12g u sobi s dvije odrasle osobe 50% popusta
– 2-12 g u sobi s jednom odraslom osobom 30% popusta

adria-dream_kroatien_porec_hotel-valamar-diamant-003
valamar-diamant-hotel
diamant3

Mini intenziv Povratak sebi - Prepuštanje

Za mini intenziv se prijavljuje upisom u tablicu koja se otvori klikom na donji tekst, pri čemu morate biti ulogirani u stranicu.

Trenutno niste ulogirani!