Opcije upisa programa Rani razvoj – utjecaj na život (RAR)

Program Rani razvoj – utjecaj na život sastoji se od Video predavanja, Live Stream predavanja i 8 iskustvenih radionica koje se organiziraju u Zagrebu, Rijeci i Beogradu. Ukoliko se ne nalazite ili niste u blizini navedenih gradova, omogućili smo Vam upis programa po jeftinijoj cijeni koja ne uključuje radionice.

Rani_razvoj-Utjecaj_na_zivot_Kompletan program

Kotizacija: 2950 kn

(Beograd 43.000 din)

Kompletan program RAR

Video + Live Stream + Radionice (Zagreb, Rijeka ili Beograd)

Kompletan program RAR, uz Video + Live stream program RAR, ovaj program sadrži još i osam iskustvenih radionica i može se upisati samo u Zagrebu, Rijeci i Beogradu.

U Beogradu i Rijeci se live stream predavanja prate grupno u našem prostoru kao u kinu, što znači da u dvorani vidite i čujete live stream predavanja Tomislava Kuljiša (prijenos uživo), koji vidi i čuje vas, a pitanja se mogu postavljati putem bežičnog mikrofona.

Nakon predavanja je kratka pauza i od 19.30 – 21.15h je iskustvena radionica koju vode naši iskusni terapeuti. Grupa će proći osam iskustvenih radionica koje se tematski nastavljaju na predavanje koje daju priliku da se iskustveno osjeti ono o čemu se govorilo kroz predavanje. Prije uplate obavezno se javiti na info@ipd-center.eu kako bismo provjerili ima li još mjesta u grupi u koju želite.

Rani razvoj - utjecaj na život

Kotizacija: 1800 kn (240 €)

Video + Live Stream program RAR

Video + Live Stream

(program je namijenjen svima koji nisu u mogućnosti pohađati radionice u Zagrebu, Rijeci ili Beogradu)

Video + Live stream program RAR mogu upisati svi bez obzira na mjesto, grad, državu ili kontinent, jer se snimljeni Video program RIRR prati preko interneta dok ste ulogirani, a interaktivna predavanja s Tomislavom Kuljišem, koja se nastavljaju na Video RIRR, se prate putem live streama (uz naknadni snimak koji se može i kasnije gledati). Za svako predavanje se dobije link našeg You Tube kanala preko kojeg pratite predavanje u živo. Program traje dva mjeseca i sastoji se od osam predavanja četvrtkom od 17.30-19.15h u kojima se može sudjelovati postavljenjem pitanja putem chata. Nakon upisa program možete pratiti godinu dana uz mogućnost gledanja još dva seta live stream predavanja narednih grupa. Svake godine možete si produžiti za još godinu dana korisnički status uplatom od samo 100 kn (13 €).

Program Rani razvoj - utjecaj na život za one koju su već pohađali naše programe

Oba načina upisa programa nudimo Vama koji ste već pohađali neki od naših programa koji je sastavni dio programa Rani razvoj - utjecaj na život.
Ove dvije opcije upisa programa, molimo da koristite isključivo uz dogovor s voditeljima radionica ili mailom

Nadoplata za kompletni program RAR

za drugog partnera ili za polaznike Kompletnog programa Roditeljstvo 0-6

Nadoplata za Video + Live Stream programa RAR

za one koji su već ranije upisali Video program RIRR
rani_razvoj-utjecaj_na_zivot_kompletan_nadoplata

Kotizacija: 1750 kn

(Beograd 23.000 din)

Kotizacija: 600 kn (80 €)

Rani razvoj - utjecaj na život

U želji da olakšamo drugom partneru odluku kod upisa Kompletnog programa te da omogućimo popust onima koji su prethodno upisali Kompletni program Roditeljstvo o-6 postoji ova opcija nadoplate. Uplatu za ovu opciju raditi isključivo uz dogovor s voditeljima radionica.

Ukoliko ste već ranije imali upisan Video program Roditeljstvo i rani razvoj i kako ga ne biste plaćali dvaputa, postoji ova opcija nadoplate. Ovom nadoplatom dobivate pristup video RIRR programu kao i mogućnost praćenja 24 live stream predavanja kroz godinu četvrtkom uz naknadni snimak.