Zašto nekada ili prečesto ne uspijevamo biti više svoji, stvarni, autentični, imati stav, zauzimati se za sebe? Što nas je formiralo da smo takvi i kako to možemo mijenjati na bolje?

Online program Tomislava Kuljiša – I podrška i znanje
IMATI SEBE I BITI SVOJ

online: 1 predavanje + 2 radionice

Online program Tomislava Kuljiša – I podrška i znanje
IMATI SEBE I BITI SVOJ

online: 1 predavanje + 2 radionice

Biti svoj, stvaran, autentičan, spontan, znati što želim u životu i imati sebe pred drugim ljudima je težnja i potreba svakog čovjeka. Ipak rijetki su oni koji doista mogu biti autentični i stvarni i živjeti sebe na van onako kako se osjećaju unutra.

Zašto smo tako različiti? Kako je nastalo takvo naše funkcioniranje? Kako to mogu mijenjati na bolje?

Svaki otklon od onoga što osjećamo da bismo trebali biti na van najčešće doživljavamo kao svoj nedostatak, smatramo se lošijim od drugih i osjećamo da smo mi zbog toga krivi.
Ali kada sagledamo kako se formira takvo funkcioniranje postaje nam jasno da mi sami nimalo nismo krivi za svoje funkcioniranje, ali smo jedini odgovorni i moćni to promijeniti.
Ova tematika se formirala kroz odnose u ranom periodu kada nam je bilo uskraćeno ono što je bilo neophodno za cjeloviti razvoj kojeg opisujemo kao ”imati sebe i biti svoj”.
Ono što je nastalo kroz odnose se može popraviti samo kroz odnose i ciljani transformativni rad na sebi.

Kroz predavanje će nam  Tomislav Kuljiš približiti:

– zašto uopće postoji potreba da budemo svoji, stvarni, autentični, imamo sebe…

– kako se formira takva osobnost i koji su preduvjeti razvoja osjećaja sebe

– kako doći do toga da znam što želim i što me ispunjava i onda to i realiziram

– što možemo danas raditi kako bismo bili više svoji, spontani, stvarni  autentični i imali sebe

Kroz iskustvene radionice s terapeutima IPD Centra ćemo doživjeti, osjetiti i spoznati što je to što nam nedostaje kako bismo mogli još više živjeti sebe i biti svoji.

Radionice će imati i iskustvenu komponentu kako bi ono o čemu se govori na predavanjima mogli osjetiti i kroz vlastito iskustvo.

Ovaj program ujedno može biti korak za ulazak u rad na sebi kroz  programe IPD Centra: Rani razvoj utjecaj na život (RAR) i Osobni razvoj (OR) i školu Integralne tjelesne psihoterapije u varijantama:

  • online kao e-program bez obzira na mjesto stanovanja ili,
  • uživo u Zagrebu, Splitu, Šibeniku, Rijeci, Beogradu, Ljubljani i Podgorici.

Za prijavu samo na BESPLATNO PREDAVANJE preko YouTube-a bez radionica, molimo da odaberete opciju 2 koja se nalazi ispod ove opcije

PROGRAM: IMATI SEBE I BITI SVOJ
1 predavanje i 2 radionice preko ZOOM-a

 

Četvrtak, 15.04. 2021.
– predavanje T. Kuljiša preko ZOOM-a od 18 do 19.15 h
– iskustvena radionica sa Tomislavom od 19.30-20.45 h

Petak, 16. ili subota 17. 04. 2021 (ovisno o mogućnosti polaznika)
– iskustvena ZOOM radionica u maloj grupi od 18-21h s terapeutima IPD Centra

*info o radionicama i grupama biti će poslan na dan predavanja 8.4

Kotizacija za cijeli program je 190 kn i plaća se Internet kartičnim plaćanjem ili bankovnom uplatom na žiro račun našeg Centra u Hrvatskoj. Za uplate iz Slovenije i Srbije cijena iznosi 25€ ili 3000 din i plaća se odabirom države bankovnom uplatom.

Upis i prijava se odnosi na jednu osobu kako bi svatko od upisanih imao svoj IPD račun, ZOOM link i pravo sudjelovanja na radionicama.
Nakon procesa registracije i uplate putem internet kartičnog plaćanja dobiti ćete odmah u povratnom e-mailu link za ZOOM.
Ako plaćate bankovnom uplatom na naš žiro račun u HR, SRB ili SLO koji ćete dobiti kroz proces registracije, svakako nam pošaljite potvrdu o uplati kako bismo vam u povratnom e-mailu poslali link za ZOOM.

  • Dan prije susreta poslat ćemo vam podsjetnik na predavanje i radionicu, te u slučaju da niste primili naš e-mail, provjerite spam folder ili promotions tab u gmailu.

 

190,00 knDodaj u košaricu

BESPLATNO live predavanje na YouTube-u
15.04.  2021  od 18 – 19.15h

 

Za one koje zanima ova tema, ali ne žele sudjelovati u cijelom programu s radionicama postoji opcija praćenja samo predavanja Tomislava Kuljiša kao YouTube live stream uz mogućnost naknadnog gledanja narednih 7 dana.

Prijavite se na besplatno predavanje

SAZNAJ VIŠE O PREDAVAČU


Tomislav Kuljiš je osnivač Integralne tjelesne psihoterapije i autor edukacije i programa u IPD Centru. 
Saznaj više >