Potreba za povezivanjem nešto je što nas prati čitavog života. Na ovom polju nekima od nas ide lakše, te se lako i s užitkom povezujemo sa sobom i drugima i ostvarujemo kvalitetne odnose, a neke od nas prati cjeloživotni osjećaj otuđenosti (od sebe i drugih), te ulazimo u povrijeđujuće odnose ili izbjegavamo uopće ući u njih. Bez obzira govorimo li o obiteljskim, prijateljskim, poslovnim ili partnerskim odnosima, kontakt je susret mene s drugima – mjesto gdje želim pripadati, osjećati se sigurno, viđeno i povezano.

RADIONICA: KONTAKT – ONLINE 15.09. 18-21h & ZAGREB 20.09. 18-21h

 

Uvodna radionica u programe osobnog razvoja: Rani razvoj – utjecaj na život i Osobni razvoj

 

 

RADIONICA: KONTAKT – ONLINE 15.09. 18-21h & ZAGREB 20.09. 18-21h

Uvodna radionica u programe osobnog razvoja: Rani razvoj – utjecaj na život i Osobni razvoj

 

Potreba za povezivanjem nešto je što nas prati čitavog života. Na ovom polju nekima od nas ide lakše, te se lako i s užitkom povezujemo sa sobom i drugima i ostvarujemo kvalitetne odnose, a neke od nas prati cjeloživotni osjećaj otuđenosti (od sebe i drugih), te ulazimo u povrijeđujuće odnose ili izbjegavamo uopće ući u njih.
Bez obzira govorimo li o obiteljskim, prijateljskim, poslovnim ili partnerskim odnosima, kontakt je susret mene s drugima – mjesto gdje želim pripadati, osjećati se sigurno, viđeno i povezano.
Kako bi mogla/mogao biti u kontaktu prvenstveno moram osjećati sebe, vlastite granice, te otvorenog srca moći ući u ispunjujuće odnose s drugima.
KONTAKT

Pozivam vas da na trenutak zastanete, “pogledate” u sebe i zapitate se koliko kvalitetnog kontakta imate u svom životu trenutno i da li vam je taj kontakt siguran, podržavajuć i ljekovit? Provjerite i kako ste s vlastitim granicama i da li možete prepoznati vlastite potrebe i potom ih jasno komunicirati drugima? 

Želja nam je kroz radionicu:

  • povezati se sa sobom i drugima
  • osjetiti se sigurno i podržano kako bi mogli istražiti kako stojimo na temu kontakta
  • proći kroz vlastita uvjerenja i “blokade”
  • osigurati protok i osjećaj da me ima!

Koristeći metode iz Integralne tjelesne psihoterapije, pratiti ćemo mudrost vlastitog tijela i u sigurnom i podržavajućem krugu osvjestiti gdje se nalazimo na temu kontakta, zašto funkcioniramo na način na koji funkcioniramo, te kako možemo postaviti temelje za novo iskustvo koje će nam donijeti veći osjećaj sigurnosti i ispunjenja u kontaktu sa sobom i drugima.

Udobno se obucite, a sa sobom preporučamo ponijeti bočicu s vodom i tekicu i olovku za zapisivanje

 

ONLINE, voditeljica: Maja Prebeg, 15.09., 18-21h, RADIONICA ODRŽANA!

PRIJAVE NA: [email protected]

CIJENA: 150KN (Za one koji upišu program, radionica je besplatna)

*po prijavi dobit ćete podatke za uplatu. Svoje mjesto na radionici rezervirate uplatom i slanjem potvrde o uplati na e-mail koji je gore naveden uz svaki pojedini grad

Za one koje zanima daljnji rad na sebi, u tijeku su prijave na online programe IPD centra kao i u školu za Integralnu tjelesnu psihoterapiju. Prvi stupanj je dvomjesečni program Rani razvoj – utjecaj na životnakon kojeg slijedi drugi stupanj Osobni razvoj (četverogodišnji program) i treći i završni supanj Trening za terapeute

Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte na [email protected]