DOŽIVI ITP
Što je to DOŽIVI ITP?

DOŽIVI ITP je jedinstven koncept IPD Centra koji omogućava da se iz prve ruke upoznate s načinima rada u IPD Centru, Integralnom tjelesnom psihoterapijom i  našim terapeutima, da iskusite dobrobiti ovog rada, ali i da možda nađete odgovore na neka važna pitanja o sebi koje tražite.
Ove iskustveno-edukativne večeri vode terapeuti i učitelji iz IPD centra, s dugogodišnjim iskustvom u grupnom i individualnom radu s ljudima, te vas u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi podržavaju i vode kroz osobne priče i grupnu dinamiku. Na ovom trosatnom druženju ispreplitat ćemo iskustvo kojem ćemo odmah davati smisao i pojašnjenje u smislu što se to događa sada u našoj psihi i našem organizmu, kako je to nastalo te kako i zašto se sada nešto mijenja kroz terapijski pristup i rad. Vjerujemo da će svatko od nas iz ovog susreta moći spoznati i otkriti nešto bitno za sebe.

Tomislav

Doživi ITP s Tomislavom Kuljišem
ZAGREB – 01.04. / BEOGRAD – 11.04 / PODGORICA – 12.04. (18-21.15)

“Veseli me prilika za upoznavanje sa znatiželjnim i svjesnim ljudima koji žele više i dublje upoznati i istražiti sebe. Uzbudljiva mi je sama ideja da ćemo raditi spontano s onim što se aktivira i događa u grupi i pojedinim osobama. Moja osobna strast u radu je da mogu povezati osobno iskustvo sa znanstvenim pojašnjenjem koje stoji iza tog iskustva i time dati nove uvide o tome zašto smo takvi kakvi jesmo.”  Tomislav

IPD Centar Zagreb, Slavonska avenija 3, prijave: contact@ipd-center.eu (0919620000) – cijena: 200kn
IPD Centar Beograd, Vardarska 23,  prijave: beograd@ipd-center.eucijena: 3000 din
IPD Centar Podgorica; hotel Centre Ville, Cetinjska 7, prijave: podgorica@ipd-center.eu (069876873) – cijena: 25 eura

Sonja

Doživi ITP sa Sonjom Lovrenović
RIJEKA – 09.04. (17:30-20.45)

“Vodi li vas znatiželja za dubljim kontaktom sa sobom, svojim tijelom i s otvaranjem vlastitog životnog potencijala? Kroz ovaj interaktivni koncept rada otvorena sam za zajedničko istraživanje svih poruka što naša tijela nose u određenom trenutku u vidu emocionalnog,  fizičkog, psihičkog i energetskog materijala. Polazna točka će nam biti osjećaj prisutnosti (ili neprisutnosti) u našem tijelu i osvještavanje bogatstva unutranjeg sadržaja i senzacija koje nas u konačnici vode do integriranijeg bivanja u našem tijelu i do unutarnjeg zadovoljstva i osjećaja ispunjenja.” Sonja

IPD Centar Rijeka; Ivana zavidića 36, Holistički centar KUĆA SUNCA – prijave: sonja@ipd-center.eu
(091 7699 620) – cijena: 200 kn

Marija

Doživi ITP sa Marijom Meter
SPLIT – 16.04. (18 – 21.15)

“Rad s drugim ljudima je ono što me ispunjava. Smatram se sretnom što radim ono što volim, i što mogu ostaviti svoj trag kroz pozitivne promjene u životima pojedinaca. Svi mi imamo svakodnevne probleme, život nam donosi izazovne situacije. Moje iskustvo jest da, bili toga svjesni ili ne, rad na sebi u duhovnom i psihološkom smislu je možda najvažnija stvar u našim životima. Ako krećemo sa zdravom znatiželjom da se upoznamo i razumijemo bolje i dublje, ako želimo živjeti i otkrivati istinu o sebi, onda smo na odličnom polaznom mjestu za rad na sebi.” Marija

IPD Centar SPLIT; prijave: marija@ipd-center.eu (091 2512 886) – cijena 200 kn

Što je to ITP?

ITP (integralna tjelesna psihoterapija) je psihoterapijski pravac koji integrira više tjelesno orijentiranih psihodinamskih pravaca i suvremene spoznaje iz područja neuroznanosti, interpersonalne neurobiologije te kliničke i razvojne psihologije čime se razvio novi, suvremeni, integralni pristup u tjelesnom terapijskom radu, s autentičnom, i na dalje evoluirajućom metodologijom. ITP-om se klijentu omogućava duboki transformativni rad u svrhu osobnog razvoja i stvaranja kvalitetnijeg života.
U našem radu posvećeni smo cjelovitom emocionalnom, psihološkom i duhovnom sazrijevanju čovjeka, te kroz holistički pristup sagledavamo jedinstvo podsvjesnog uma i tijela što omogućava promjene na dubokoj razini ispod svjesnog i voljnog ponašanja.

Cilj ITP-a je omogućiti osobama koje krenu s radom na sebi da prođu kroz istinsku transformaciju u cilju izlaska iz nepoželjnih obrazaca funkcioniranja i razvijanja snažnijeg osjećaja sebe.

kontakt 2

Da li je to za mene?

DOŽIVI ITP namijenjen je svim koji žele dublje upoznati sebe i početi konkretan rad na sebi, ali i za sve koji traže kvalitetnu edukaciju koja će dati znanja i potrebne vještine kako bi mogli raditi s drugima kao terapeuti Integralne tjelesne psihoterapije.

U slučaju da na susrete želite doći samo kao promatrač bez da ulazite u bilo kakav rad i interakciju potrebno je to samo naglasite kod prijave. Ovi iskustveni susreti nude podršku i sigurno mjesto za istraživanje vlastitog puta.

U slučaju svih dodatnih pitanja i informacije, pozivamo vas da se javite Marini na: contact@ipd-center.eu  ili +385 91 9620 000 (Viber ili WhatsUpp), koja će vam približiti cijeli koncept rada.

DSC_7379 – kopija

Što ću dobiti iz ovog susreta?

Kada ste zadnji put usporili i zaista se zapitali kako ste stvarno u sebi? Cilj DOŽIVI ITP je usvajanje nove ideje o sebi, o svojim obrazcima ponašanja, o njihovim korijenima, razumijevanje samog sebe, kao i osviještavanje da sve to možemo polako, radom na sebi, promijeniti. Cilj je da počnemo upoznavati samoga sebe onako duboko kako bismo željeli da nas netko drugi upozna, te da taj novi ja kreira što smisleniji i sretniji život za sebe.

Što nakon susreta?

Vjerujemo da će nekima (pogotovo ako se prvi put susrećete s ovakvim radom) DOŽIVI ITP otvoriti mnoga pitanja vezano uz vaše osobne priče, kao i želju za nastavkom rada.

U slučaju da želite “zaroniti” dublje u ovaj rad, pozivamo vas da istražite ostale programe IPD centra na našim web stranicama ili se javite Marini ako preferirate osobniji pristup.

Dobrodošli

DSC_7568

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.