Životnost – ljetni intenziv
Ljetni intenziv – ŽIVOTNOST

Koliko doista živimo život u svojoj punini?
Koliko se uspijevamo prepustiti, uživati, živjeti sebe i svoje kvalitete i ostvarivati ispunjavajuće kontakte? Ako osjećamo da bi sve to mogli nekako bolje i više, pitanje je što nas sprječava u tome. Ovaj intenziv će nas uvesti u sagledavanje i rad na vlastitim opstrukcijama u življenju punim plućima i dati nam namirujuća iskustva koje tijelo  pamti.

ŽIVOTNOST – intenziv Životnost je posvećen daljnjem radu i spoznavanju sebe na temu koliko smo doista životni i što možemo učiniti da u svoje življenje unesemo više energije istinske životnosti. Ići ćemo u sagledavanje gdje smo trenutno u životu na temama koje su temelji osjećaja životnosti: prepuštenosti, užitka, osobne moći, sposobnosti za kontakt te ekspresiji onoga što jesmo u sebi. Radionice će između ostalog imati puno ritma, pokreta, dreamwork vizualizacija, a radit ćemo kroz:
– jačanje/bildanje kapaciteta za nositi dobro,
– dublje afirmiranje onoga što je već dobro u mom žvotu,
– otkrivanje i afirmiranje osobnih potencijala koje nemamo priliku dovoljno često izražavati,
– upijanje osjećaja viđenosti, prihvaćenosti, namirenosti, priznatosti,
– razotkrivanje i otpuštanje unutarnjih opstrukcija koje nas koče da budemo svoji, spontani i autentični.

radost
Što ponijeti na radionice?

Za intenziv Životnost će vam trebati bojice ili flomasteri ili pastile, časopisi sa slikama, ljepilo za papir i škare (makaze) jer će se svaki dan raditi na svom velikom hameru kolaž vlastitih iskustava i uvida o sebi ma svaku od tema koje ćemo prolaziti. Posljednji dan će biti izlaganje svakog sudionika o sebi i svojim uvidima.

Životnost .

PRIJAVLJIVANJE ZA ljetni INTENZIV - ŽIVOTNOST

Za intenziv se prijavljuje upisom u tablicu koja se otvori klikom na donji tekst, pri čemu kao polaznik programa IPD Centra morate biti ulogirani u stranicu.

Trenutno niste ulogirani!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.