IPD LIVE

Dobro došli u serijal emisija IPD Centra s temama posvećenim dubljem razumijevanju čovjeka odnosno samih sebe. Namjera nam je da se s vama dijelimo suvremene spoznaje o tome zašto smo takvi kakvi jesmo i kako možemo mijenjati ona naša funkcioniranja kojima nismo najsretniji? IPD LIVE (IPD emisije uživo) će se redovito objavljivati na našem youtube kanalu.
Ukoliko želite pratiti emisije otvorite je u YouTube-u, kliknite na crveni gumb PRETPLATI ME (SUBSCRIBE) i također kliknite na zvonce koje se pojavi. Na taj način će vam doći obavijest kada objavimo novu emisiju. Veselimo se zajedničkom druženju i istraživanju važnih tema o čovjeku s različitim gostima.

IPD Live: Krivnja
Gost emisije: Marija Meter; biti će emitirana: 11.11.2019.

U trećoj emisiji će voditeljica IPD LIVE-a Maja Prebeg razgovarati s Marijom Meter o krivnji, zbog čega se osjećamo krivima, koji su to osjećaji i kako raditi s krivnjom?

IPD Live: Napadi panike
Gost emisije: Sonja Lovrenović; emitirana: 28.10.2019.

U drugoj emisiji će voditeljica IPD LIVE-a Maja Prebeg razgovarati sa Sonjom Lovrenović što je napad panike, koji osjećaji prate napad panike, koje senzacije u tijelu i kako prepoznati napad panike?

IPD Live: Što je to rad na sebi?
Gost emisije: Tomislav Kuljiš; emitirana: 7.9.2019.

U ovoj prvoj emisiji voditeljica IPD LIVE-a Maja Prebeg razgovara s T. Kuljišem između ostalog o tome: što je to uopće rad na sebi, koji radovi na sebi postoje, koliko su učinkoviti i kako nam oni mogu pomoći.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.