IPD LIVE

Dobro došli u serijal emisija IPD Centra s temama posvećenim dubljem razumijevanju čovjeka odnosno samih sebe. Namjera nam je da se s vama dijelimo suvremene spoznaje o tome zašto smo takvi kakvi jesmo i kako možemo mijenjati ona naša funkcioniranja kojima nismo najsretniji? IPD LIVE (IPD emisije uživo) će se redovito objavljivati na našem youtube kanalu.
Ukoliko želite pratiti emisije otvorite je u YouTube-u, kliknite na crveni gumb PRETPLATI ME (SUBSCRIBE) i također kliknite na zvonce koje se pojavi. Na taj način će vam doći obavijest kada objavimo novu emisiju. Veselimo se zajedničkom druženju i istraživanju važnih tema o čovjeku s različitim gostima.

IPD Live: Kreiranje i primjena resursa
Gost emisije: Ljerka Zorić

Svatko od nas ima određene izvore regulacije koje svjesno ili nesvjesno koristimo za popravljanja unutarnjeg stanja, a koje nazivamo resursi. Što su sve resursi i kako jh možemo više koristititi u životu saznajte kroz razgovor s Ljerkom Zorić, psihoterapeutom iz IPD tima.

IPD Live: Zašto ne mogu reći Neću?
Gost emisije: Marija Meter; biti će emitirana: 02.03.2020.

Bilo da je u podlozi strah da ću povrijediti, odbiti drugu osobu ili da će se naljutiti, možda me i napustiti, svaki put kad ne osluškujem sebe i automatizmom kažem “da”, istovremeno sebi uporno govorim “ne”.
Kako bi bilo reći “ne” mirne savjesti i što je u podlozi straha od jasnog izražavanja i (za)uzimanja za sebe reći će nam Marija Meter u novoj emisiji IPD Live-a.

IPD Live: Osobno s Mirtom
Gost emisije: Mirta Petrinjak; emitirana: 17.02.2020.

Nakon završenog programa Osobni razvoj, Mirta Petrinjak će s nama podijeliti osobno iskustvo te pričati gdje u životu vidi promjenu, kako se nosi sa izazovima roditeljstva, partnerstva i na koji način je doživjela i kako živi vlastitu transformaciju.
U želji da na putu koji je i sama prošla bude podrška drugima, Mirta je u dvogodišnjem treningu i edukaciji za terapeuta integralne tjelesne psihoterapije (ITP).

IPD Live: Tuga
Gost emisije: Marija Meter;emitirana: 29.01.2020.

Usamljenost, gubitak, razočarenja, neostvarene želje, kraj odnosa, samo su neki od razloga za osjećanje tuge.
Bilo da izbjegavamo osjećanje tuge ili smo uronjeni u nju i suze su nam poznato rasterećenje, tuga kao emocija ima veliku i važnu ulogu u našim životima.
Više na temu tuge poslušajte Mariju Meter, integralnu tjelesnu terapetutkinju.

IPD Live: Simbioza i separacija
Gost emisije: Nikica Stezinar; emitirana: 06.01.2020.

Zašto nas tamo gdje očekujemo sigurnost, utjehu, podržavanje nerijetko dočeka sve samo ne to?Zašto su partnerski odnosi obojani nerazumijevanjem i zašto nam onaj od koga najviše trebamo, to najmanje može dati?Jednima rastanci razdiru srce, dok ga drugi čuvaju u strahu od susreta, a toplo-hladna igra u odnosima umjesto unutranjeg ispunjenja donosi frustraciju i bol.

U sedmoj emisiji će voditeljica IPD LIVE-a Maja Prebeg razgovarati s Nikicom Stezinar, na temu: Simbioze i separacije.

IPD Live: Stvarni korijen današnjih problema
Gost emisije: Tomislav Kuljiš; emitirana: 23.12.2019.

Zašto smo baš ovakvi kakvi jesmo?
Koja su nas to rana iskustva odredila i kako ona i danas žive u nama i kreiraju nam život, a da toga nismo ni svjesni, te što danas možemo učiniti da nam kvaliteta života i odnosa sa bližom i širom okolinom bude veća, doznajte u novom IPD live-u sa Tomislavom Kuljišem.

IPD Live: Kritika
Gost emisije: Marija Meter; emitirana: 9.12.2019.

U petoj emisiji će voditeljica IPD LIVE-a Maja Prebeg razgovarati s Marijom Meter, na temu: Kritika

IPD Live: Cilj rada na sebi
Gost emisije: Tomislav Kuljiš; emitirana: 20.11.2019.

U četvrtoj emisiji će voditeljica IPD LIVE-a Maja Prebeg razgovarati s Tomislavom Kuljišem, koji je cilj rada na sebi?

IPD Live: Krivnja
Gost emisije: Marija Meter; emitirana: 11.11.2019.

U trećoj emisiji će voditeljica IPD LIVE-a Maja Prebeg razgovarati s Marijom Meter o krivnji, zbog čega se osjećamo krivima, koji su to osjećaji i kako raditi s krivnjom?

IPD Live: Napadi panike
Gost emisije: Sonja Lovrenović; emitirana: 28.10.2019.

U drugoj emisiji će voditeljica IPD LIVE-a Maja Prebeg razgovarati sa Sonjom Lovrenović što je napad panike, koji osjećaji prate napad panike, koje senzacije u tijelu i kako prepoznati napad panike?

IPD Live: Što je to rad na sebi?
Gost emisije: Tomislav Kuljiš; emitirana: 7.9.2019.

U ovoj prvoj emisiji voditeljica IPD LIVE-a Maja Prebeg razgovara s T. Kuljišem između ostalog o tome: što je to uopće rad na sebi, koji radovi na sebi postoje, koliko su učinkoviti i kako nam oni mogu pomoći.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.