Maja Dajčer (Zagreb)

TERAPEUTKINJA ITP-a

Punopravni član EABP-a European Association for Body Psychotherapy
Maja je terapeut s dugim iskustvom u vođenju radionica u koje uvijek u cijelosti unosi sebe i daje naglasak na povezanost i kontakt zbog čega od polaznika ima veliko povjerenje što im, između ostalog, olakšava puštanje u emocionalni proces. Njen veliki senzibilitet za osjetiti ono što je ispod površine posebno dolazi do izražaja kod vođenja konstelacija i sagledavanja onoga što jest.
Edukacija:
2015g. U edukaciji Emocionalno fokusirane terapije za parove i obitelj (EFT-EFFT) pod vodstvom Kyriaki Polychroni psihologinje, sistemskog i obiteljskog psihoterapeuta i trenera i ICEEFT
2014g. započela četverogodišnju edukaciju iz Kibernetike i sistemske psihoterapije pri Školi kibernetike i sistemske terapije u suradnji sa Medicinskim fakultetom u Zagrebu, KBC Rebrom i Klinikom za psihijatriju.
2010g. postala certificirani Hypnoterapeut
2010g. edukacija iz Obiteljskih i sistemskih konstelacija pri HarmonyInHuman System kod voditelja Alemke i Maxsa Dauskardt-a. Prema Bertu Hellingeru
2010g. pohađala poslijediplomski trening u okviru CIR-Centra za Integrativni razvoj u trajanju od 2g.
2006g. upisala doktorski znanstveni poslijediplomski studij na Medicinskom fakultetu.
2001g. završila znanstveni poslijediplomski studij biomedicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, u trajanju od dvije godine.
2001g. upisala poslijediplomsku edukaciju iz integrativne psihoterapije u trajanju od četiri godine plus jedna godina klinike koju provodi Hrvatska udruga za integrativnu psihoterapiju u suradnji s Sherwood Training Institute for Psychotherapi i University of Derby iz Engleske.
2000g. upisala djelomični studij psihologije na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu.
1999g. diplomirala na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu
1987-1989g. pohađala Obrazovni centar za jezike
1985-1987g. pohađala Pedagoški obrazovni centar