Mirta Petrinjak (Zagreb)

TERAPEUTKINJA ITP-a

Pokrenuta čežnjom i željom da moj život bude što više miran, radostan, jednostavan i prožet užitkom – krenula sam putem osobnog razvoja prije 20 godina.
Prošavši autogeni trening, NLP, desetke seminara osobnog razvoja, 2 godine bihevioralne terapije i pročitavši sve moguće knjige samopomoći, moj život još ni poprilično nije dobio željenu formu.
Tada sam “otkrila” tjelesno orijentirane tehnike i školu IPD, te su se tada napokon počeli događati duboki i stvarni pomaci i zalječenja u mom životu i meni samoj.
Kroz samosagledavanje, izražavanje, dobivanje novih iskustava i namirenja kroz osobne terapije i školu došla sam i do ovog sadašnjeg trenutka u kojem sam poprilično zadovoljna sa time kakva jesam kroz sve moje uloge – žena, majka, prijateljica, partnerica, učiteljica, kreatorica i još mnoge druge.
Moje veliko zadovoljstvo kao terapeutici je podržati klijente na njihovom osobnom putu kroz nova iskustava koja su nedostajala, biti uz njih dok susreću svoje stvarne potrebe te prolaze kroz neizražene emocije u sigurnom okruženju i pronalaze stvarne Sebe. Podržati ih u otkrivanju starih i više nepotrebnih uvjerenja i stvaranju novih i time u utjelovljivanju svih njihovih blistavih potencijala. Zahvalna sam i ponizna da sam i sama prošla taj put i da mogu sudjelovati u ovakvim transformacijama, prenositi znanja i iskustva i to na način da budem svoja i istinita i da sa svakime učim i rastem i dalje!
Moja velika strast je rad sa samim bivanjem, istinom, strahom i traumom te sa druge strane sa partnerskim odnosima, izazovima roditeljstva te sa mudrosti ljudskog tijela, glasom i seksualnosti.
Edukacije:
IPD – škola integralne tjelesne psihoterapije 4-godišnji program,
2-godišnji napredni trening za terapeute i učiteljski trening
ISTA – edukacija svjesne seksualnosti Level 1 i Level 2
Anne Marie Blink – edukacija kroz glas – “Voice as passion is life”
Gabor Mate – Compassionate inquiry
Sofia Sundari masterclass – Tantra, Wealth and Embodiment
Centar za integrativni razvoj – 4 godina
Diploma dizajn interijera Calegarri
Dipl. oec. economy 2001
Autogeni trening 2000 g Jadranka Škarica