Blog – Jesenska dobrodošlica

Od kad znam za sebe jesen me ispunjavala posebnim uzbuđenjem. Ovo je moje doba godine: sunčeve zrake nisu više tako jarke, jutra su svježija, a zrak je ispunjen zemljanim mirisima – suho lišće, piljevina, miris dunja i krušaka.

U mašti odlazim opet na moje imanje, pogled mi seže preko brda i dolina, preko zlatnih, smeđih, narančastih i brončanih stabala, polja s kukuruzom, vinogradi oko mene. Okus slatke žute bundeve na mojem nepcu…

Sva moja sjećanja vezana za ovo doba godine ponovo me bude i vraćaju mi osmijeh na lice. Za mene je ovo novi početak ciklusa i obilja.

Ovo uzbuđenje proteglo se i na godine kada sam kao odgajateljica radila u dječjem vrtiću. To uzbuđenje… kada sam pripremala iznenađenja za dječicu koju ću ponovo vidjeti i za male ručice koje ću ponovo voditi. 

I gle čuda;  opet se nalazim u poziciji učiteljice. Samo sada radim s odraslim ljudima kao učiteljica i terapeut u IPD Centru. Početak nove godine Osobnog razvoja, okupljanje nakon godišnjih odmora, ponovno uranjanje u grupnu energiju i u osobne procese.

Baterije napunjene. Novi izazovi.

Moje doba godine me potaknulo da i vas zapitam kako doživljavate početak nove godine osobnog razvoja?
Što sa sobom donosite i prostirete na jesenski stol obilja; čime hranite svoju dušu i svoje srce?
Čega je još vaše srce gladno i žedno, čemu se nada, čemu se opire?

Otvorenih ruku u ime IPD tima pozdravljam darove koje donosite na naš jesenski stol novih početaka i obilja ponude sa kojeg ćemo se zajedno častiti i kreirati grupnu sinergiju.

Dobro nam došli!

Autorica teksta: Sonja Lovrenović, terapeut u IPD timu

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.