Molimo vas da se prijavite kako bi pristupili upisanim programima.

Polaznici koji su se spojili sa svojim Google računom molimo da se prijave klikom na gumb:

Dragi posjetitelji,

ovo je stranica za registrirane polaznike programa IPD Centra na kojoj su predstavljeni svi naši programi.
Ako ste upisali Program RAR za pristup vašim upisanim programima molimo vas da se prijavite (logirate) unoseći svoje korisničko ime i lozinku koje ste sami kreirali prilikom upisa programa u polja desno ispod ”Prijavi se”.
Ako imate upisan OR za pristup programu ulogirajte se putem svog Google računa (crveni znak desno) kako bi ste mogli vidjeti personalizirani dio dodijeljen vašem Google računu. Prethodno trebate biti registrirani u pregledniku svojim Google računom na koji su vam dodijeljena prava za programe IPD Centra.
Ukoliko se želite besplatno registirirati na našim stranicama i time dobiti pristup predavanju Tomislava Kuljiša u Europskom domu  ”Utjecaj ranog razvoja na odraslost”, to možete učiniti putem donjeg gumba za registraciju.

Prijavi se


REDOVNI PROGRAM IPD CENTRA

Program: Rani razvoj – utjecaj na život (RAR)

Uvodno predavanje u program RAR – Utjecaj ranog razvoja na formiranje osobnosti
Ovo uvodno predavanje nas uvodi u sagledavanje korijena naše osobnosti i današnjeg funkcioniranja sa svijetom. Pored genetskog nasljeđa i temperamenta koji smo donijeli sa sobom u život, naša iskustva iz najranijeg perioda su odredila kako ćemo danas funkcionirati sa svijetom, imati preovladavajuće unutarnje stanje, funkcionirati u ljubavnim odnosima… Kada spoznamo gdje korijen naših ponašanja, stanja ili funkcioniranja kojima nismo zadovoljni otvara se nova mogućnost rada na osobnoj promjeni i daljnjem sazrijevanju.

Program Rani razvoj – utjecaj na život (RAR)
se sastoji od osam životnih tema svake osobe koje obrađujemo kroz osam predavanja i radionica koje se nastavljaju na video predavanja programa RIRR (Roditeljstvo i rani razvoj). Teme su posvećene specifičnim fazama emocionalnog i psihološkog razvoja čovjeka u ranom periodu u kojima najčešće nismo imali cjelovite preduvjete razvoja. Tijekom programa RAR iskustveno otkrivamo koji potencijal nosi daljnji rad na sebi i program Osobni razvoj kao logičan nastavak RAR-a. Za pristup programu kliknite smeđi gumb ili sliku jednog od osam predavanja koje želite pogledati.


Program Rani razvoj – utjecaj na život (RAR)
je namijenjen svima koji žele bolje upoznati sebe, početi preuzimati odgovornost za svoj život i svoje unutarnje stanje te su spremni i voljni aktivno poraditi na mijenjaju onih aspekata svog funkcioniranja koji nam kvare kvalitetu života, zbog kojih ne živimo punim plućima, ili možda nesvjesno povrjeđujemo najbliže. Sagledavanjem korijena uobičajenih ljudskih problema dobivamo i viziju kako možemo raditi na njihovom rješavanju i daljnjem osobnom razvoju.


Rani_Razvoj_1
Rani_Razvoj_2
Rani_Razvoj_3
Rani_Razvoj_4
Rani_Razvoj_5
Rani_Razvoj_6
Rani_Razvoj_7
Rani_Razvoj_8
Osobni razvoj
Nemate upisan ovaj program…
Trening i edukacija za Terapeuta osobnog razvoja

Trening i edukacija za Terapeuta osobnog razvoja se može upisati najranije na trećoj godini i podrazumijeva pohađanje paralenog programa predavanja i radionica s programom OR kao i rad u supervizijskim grupama uz terapije s klijentom i individualne supervizije.

Nemate upisan ovaj program…
Trening i edukacija iz Integralne tjelesne psihoterapije