Opći uvjeti poslovanja i zaštita privatnosti

DOBRO DOŠLI!

Ovi uvjeti reguliraju proces upisa predavanja, načina plaćanja i aktivacije upisanog programa.

Upis, plaćanje i korištenje video programa IPD Centra (Integral Personal Development - Center and School)

Video programe možete upisati putem PayWay sustava plaćanja slijedeći proceduru kroz koju vas sustav vodi. U slučaju da nemate mogućnost plaćanja karticom, uplatu možete izvršiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom u banci ili pošti. U tom slučaju unesite tražene podatke u sustav i nakon što uplata bude evidentirana bit će Vam omogućen pristup upisanim programima o čemu ćete biti obavješteni mailom.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke.

Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.

Conversion statement

All payments will be effected in Croatian currency. The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Croatian kuna according to the current exchange rate of the Croatian National bank.

When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

Zaštita privatnosti

Sa Vašim osobnim podacima postupamo potpuno u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26. Svaka informacija koju nam upućujete biti će korištena isključivo u svrhe za koje je namijenjena. Osobne podatke vodimo u evidenciji kupaca/korisnika i štitimo sukladno zakonskim odredbama.

Budite sigurni da ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne prenosimo Vaše osobne informacije prema bilo kojem subjektu. Osobne podatke dajete dobrovoljno u svrhu kreiranja statusa korisnika i samo za tu svrhu će biti korišteni.

Prigovori i sugestije

Sukladno odredbi članka 8. Zakona o zaštiti potrošača (NN 79/07, 125/07, 79/09), obavještavamo Vas da nam eventualne prigovore možete uputiti putem e-mail-a na info@ipd-center.eu.

Na upućeni prigovor odgovoriti ćemo Vam najkasnije u roku od 15 dana od dana kada je zaprimljen.

U slučaju opravdane reklamacije omogućuje se povrat uplaćenog iznosa ili zamjena proizvoda.

Obveze korisnika i autorska prava

Autorska prava i intelektualno vlasništvo nad programima na našim stranicama su u cijelosti zadržana. Upisani video programi na našim stranicama ne smiju se bez našeg dopuštenja downloud-ati, objavljivati niti dalje ustupati trećim osobama.

Vaše korisničko ime je samo Vaše i ne smije se ustupati trećim osobama bez suglasnosti Centra što bi se smatralo kršenjem autorskih prava.

Zahvaljujemo na povjerenju!

IPD Center – Center and School