IPD ljetni intenzivi na Hvaru
IPD LJETNI INTENZIVI NA HVARU (Jelsa)

Ljetni intenzivi IPD Centra na Hvaru namijenjeni su svima kojima je blizak pojam “rad na sebi” i koji žele dublje upoznati samog sebe i istražiti svoj unutarnji svijet. Intenzive smo kreirali s namjerom da omogućimo i podržimo siguran prostor za dubok i transformativan rad na sebi, kao i mogućnost za povezivanje sa samim sobom i s drugima. Radimo već godinama u mirnom, mediteranskom ambijentu resorta Fontana pored malog otočkog gradića Jelse na otoku Hvaru gdje za naše polaznike i njihove obitelji imamo izuzetno povoljne cijene smještaja u jako lijepim apartmanima (već od malo više od 100€ za tjedan po osobi)

TEME INTENZIVA I TKO IH VODI

Ljetni intenzivi na Hvaru obrađuju 4 ključne dimenzije koje nas određuju kao biološko, emocionalno i socijalno biće, određuju kvalitetu naših života, kao i stupanj sreće i zadovoljstva u životu. Teme intenziva su: ŽIVOTNOST,  GRANICE,  KONTAKT i UŽITAK.

Radionice vode iskusni terapeuti i terapeutkinje IPD Centra uz  asistenta/ice s terapeutskog treninga škole za Integralnu tjelesnu psihoterapiju. 

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI?

Kroz 5-osatne radionice tijekom 5 dana, integriramo i ispreplićemo razne tehnike osobnog razvoja koje namo omogućavaju upoznavanje funkcioniranja našeg podsvjesnog sustava na teme radionica i otkrivanje vlastitih dimenzija koje još nismo znali o sebi.Radionice podrazumijevaju puno pokreta i plesa, vježbe u parovima ili u grupi, kontakt sa sobom kroz kreativne vizualizacije i vođene meditacije, a sve zasnovano na elementima i tehnikama Integralne tjelesne psihoterapije (ITP). Svaki intenziv je jedno novo iskustvo jer su energija grupe i grupna dinamika svojevrsni inkubator u kojem za svakog sudionika nastaje jedno novo i iscjeljujuće iskustvo.

TRAJANJE INTENZIVA

Program traje 7 dana od čega kroz 5 dana imamo 5-osatne intenzivne radionice kroz dan (nedjelja – četvrtak) koje su neke do ručka  a neke nakon ručka dok se ostalo vrijeme družimo na plaži (tko želi), a petak je slobodan dan i predviđen je za odmor, obilazak Hvara ili druženje. Prva subota navečer je uvodni susret upoznavanja i formiranja grupe.

Program je podijeljen u smjene pa tako možete birati između jutarnjih i popodnevnih radionica, kao i dva termina tijekom ljetna.

CIJENA INTENZIVA

Cijena intenziva iznosi 1850kn (250€) i plaća se po predračunu ili na samoj radionici.

NISAM SIGURAN/SIGURNA DA LI SU LJETNI INTENZIVI ZA MENE?

Svima vama koji se prvi put srećete s našim Centrom, ili niste sigurni da li su ljetni intenzivi i ovakva vrsta rada za vas, pozivamo vas da nas slobodno kontaktirate na: contact@ipd-center.eu ili na +385919620000 (Marina), kako bi vam mogli odgovoriti na sva vaša pitanja.

Napomena!

Program radionica će biti prilagođen aktualnim propisanim higijenskim mjerama o čemu ćemo obavijestiti polaznike prije dolaska na Hvar kako bi se eventualno po potrebi mogli pripremiti.

TEME INTENZIVA

ŽIVOTNOST

Životnost

GRANICE

Heart-shaped tropical island in middle of the ocean and a boat going through. This is a 3d render illustration

UŽITAK

Užitak

KONTAKT

Kontakt
Raspored tema i voditelja intenziva

1. smjena – 27.06. – 04.07. 2020

KONTAKT
voditelji: Marija Meter i asistenti

ŽIVOTNOST
voditelji: Sonja Lovrenović i Maja Dajčer

2. smjena – 04.07. – 11. 07. 2020    

GRANICE
voditelji: Ljerka Zorić i Nikica Stezinar

UŽITAK:
voditelji: Maja Dajčer i Dane Cvijanović

O resortu Fontana
Fontana-Resort

Resort Fontana kod Jelse ove godine za nas ima spremne apartmane različite kategorizacije za dvije do šest osoba. Ispred hotela su dva bazena ili se može sići do mora na stijene gdje smo najčešće tijekom dana na kupanju. Lijevo od hotela je šljunčana plaža pogodna za djecu koja po dosadašnjem iskustvu najviše uživaju u bazenima. Do Jelse je oko 500m tako da se brzo može doći do restorana, dućana, tržnice itd.

resort_fontana
Fontana
hotel i plaža
Terasa dvorane u kojoj ćemo raditi
terasa ispred dvorane
pogled iz dvorane
Smještaj u apartmanima

Ove godine, obzirom na specifične higijenske propise, u resortu Fontana neće biti pansionske ishrane, ali će naši polaznici imati smještaj u apartmanima s kuhinjom i to po cijeni smještaja u sobama (bez troškova pansionske ishrane). Time se dobiva mogućnost smještaja u puno luksuznijim apartmanima pa iznimno povoljnim cijenama za IPD polaznike koje mogu biti već od 777 kn po tjednu po osobi.

Doplate:
Dječji krevetić :+22,00 HRK na dan

SMJEŠTAJ 27.06.-4.07.

2020.

4.07.-11.07.

2020.

04.07.-11.07.

2020.

Comfort Studio apartman (2+1)** 450 kn / 60€
530 kn / 70€
Comfort One bedroom apartman (2+2) ** 580 kn/ 77€
620 kn / 82€
Comfort Two Bedroom apartman (4+2) ** 670 kn / 89€ 780kn / 103€
Deluxe Studio apartman (2) ****
Deluxe One bedroom apartman (2+2) ****
Deluxe Two Bedroom apartman (4+2) ****

Obračun u € je podložan promijeni tečaja. Cijena uključuje :

 • PDV
 • Parking
 • Korištenje 2 otvorena bazena od kojih je jedan za djecu
 • Korištenje ležaljki uz bazen
 • Wi-Fi

Boravišna pristojba definirana je zakonom o boravišnoj pristojbi (NN152/08), te nije uključena u cijenu. Boravišna pristojba biti će obračunata u EUR na dan izdavanja fakture posrednjem tečaju HNB-a, a definirana je kako slijedi:

Period III, IV, V, X, XI VI,VII, VIII, IX I, II, XII
Odrasli 8,00 HRK 10,00 HRK 7,00 HRK
Djeca (12-18 godina) – 50% – 50% – 50%

U slučaju promjene zakonom propisanog iznosa boravišne pristojbe, HOTELIJER će istu i obračunati u zakonom propisanom iznosu.

Uvjeti otkazivanja :
• 30 dana prije dolaska bez storno troškova
• 29-25 dana prije dolaska – 30% ukupnog iznosa
• 24-15 dana prije dolaska -50% ukupnog iznosa
• 14-5 dana prije dolaska -70% ukupnog iznosa
• 5-0 i NO SHOW – 100% ukupnog iznosa

apartman
apartman 3
apartman 6
apartaman 2
Apartaman 4
Apartam studio
Apartmani Fontana
Apartmani Fontana.
Comfort room
Classic room
Pogled iz soba
Comfort room
Obavezna prijava i rezervacija smještaja

Za rezervaciju smještaja je prvi korak upisati se u TABLICU  i nakon toga nazovite resort Fontanu na +385 21 761 810 od 8-16 radnim danom ili na mail resort-fontana@adriatiq.com, predstavite se da ste iz IPD Centra kako biste dobili dogovorenu cijenu za nas. Nakon toga boldajte i podvucite svoje ime u tablici da se zna da ste riješili smještaj. Rezervacija u hotelu i uplata avansa je obavezna jer time rezervirate svoje mjesto i za smještaj i za intenziv.

Animacija za djecu

Centar ne organizira čuvanje djece, ali u hotelu postoji hotelska animacija za djecu. Obzirom da hotelski animatori imaju pauzu za ručak ili rade kraće nego što bi nama trebalo, praksa je da se roditelji dogovore s hotelskim animatorima da budu s djecom i van svog radnog vremena uz neki honorar. Kada vidimo koiko je djece u smjeni netko će se već dogovoriti s animatorima i javiti ostalima što je dogovor.

Resort Fontana Jelsa
Kako do Jelse i Fontane?

Trajekti iz Splita za Starigrad voze cca dva sata i polazak im je u 05.00, 08.30, 11.00, 14.30, 17.00, 20.30h. Cijena za automobil u jednom pravcu je 318 kn, a za osobu 47 kn, a od iskrcaja do hotela je max dvadesetak minuta autom.
Ako netko ne želi ići autom na Hvar, može se uzeti taksi od trajekta do hotela (mada cijena zna biti previsoka), ili javiti da ga netko od nas prebaci od trajekta do hotela. Može se doći iz Splita i katamaranom direktno u Jelsu, a za one koima se žuri ima čak i hidroavion Split-Jelsa. Iz Rijeke i Beograda ima sezonski avion do Splita za kojeg je pametno ranije kupiti jeftiniju kartu.

mapa

Kako do Fontane?

O resortu Fontana

happy

2 komentara

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

 • Ako bi slučajno bila 3.smena od 6.-13.7.2019., ja bih bila zainteresovana za taj termin
  Pozdrav, Alexandra

  Alexandra
 • pozdrav, datumi su za 2019. a tablica je od 2018. moze update da se upisujemo?

  Jelena

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.