IPD Live: Kreiranje i primjena resursa
Gost emisije: Ljerka Zorić

Svatko od nas ima određene izvore regulacije koje svjesno ili nesvjesno koristimo za popravljanja unutarnjeg stanja, a koje nazivamo resursi. Što su sve resursi i kako jh možemo više koristititi u životu saznajte kroz razgovor s Ljerkom Zorić, psihoterapeutom iz IPD tima.

IPD Live: Zašto ne mogu reći Neću?
Gost emisije: Marija Meter

Bilo da je u podlozi strah da ću povrijediti, odbiti drugu osobu ili da će se naljutiti, možda me i napustiti, svaki put kad ne osluškujem sebe i automatizmom kažem “da”, istovremeno sebi uporno govorim “ne”.
Kako bi bilo reći “ne” mirne savjesti i što je u podlozi straha od jasnog izražavanja i (za)uzimanja za sebe reći će nam Marija Meter u novoj emisiji IPD Live-a.

IPD Live: Osobno s Mirtom
Gost emisije: Mirta Petrinjak

Nakon završenog programa Osobni razvoj, Mirta Petrinjak će s nama podijeliti osobno iskustvo te pričati gdje u životu vidi promjenu, kako se nosi sa izazovima roditeljstva, partnerstva i na koji način je doživjela i kako živi vlastitu transformaciju.
U želji da na putu koji je i sama prošla bude podrška drugima, Mirta je u dvogodišnjem treningu i edukaciji za terapeuta integralne tjelesne psihoterapije (ITP).