Radionica – Pogled u sebe – Šibenik, 05.05. i 09.06. (9.00 – 11.00h)/Split, 25.5. (10.00 – 12.00)
Pogled u sebe

Da li ponekad imate osjećaj da vam doista treba neka promjena u životu, a ne možemo dokučiti što bi to konkretno bilo za vas?
Da li se ponekada osjećate kao da ne razumijete sami sebe?
Da ne možete pohvatati zašto se osjećate kako se osjećate?
Ponekad možemo imati osjećaj da se život odvija bez smjera i pravca, da plutamo nošeni strujom, a da nismo za kormilom tog broda koliko bismo željeli. I ponekada ni sami ne znamo kamo bi u stvari željeli da taj brod ide.
Da bi vidjeli što želimo i kamo želimo usmjeriti svoju životnu energiju, prvi korak je pogledati u sebe i vidjeti tko je to tamo i tko bi ta osoba željela biti.
Da li su život koji živimo i život koji bismo željeli živjeti usklađeni?
Ili postoje dijelovi našeg života koje ne živimo, a željeli bi. Ciljevi, planovi, projekti koje sanjamo, a nikada ih ne ostvarujemo? Odnosi koje bi željeli produbiti, a teško nam je?
Otkrijmo zajedno zašto je to tako.

Pogled u sebe su radionice kreirane s namjerom da nam pomognu doći u dublji kontakt sa samima sobom i svojom podsvješću kreiranom u ranom periodu. Između ostalog, pružaju mogućnost da promijenimo vanjska ograničenja koje su nam nametnuli roditelji i sustav u kojem živimo, da shvatimo koji nam sve to glasovi govore da nešto ne zaslužujemo, ne možemo, nismo dovoljno dobri ili to nije za nas (nego za nekog drugog) i da otkrijemo što je ispod naših povremenih emocionalnih stanja i ponašanja? Kao rezultat dobivamo priliku otkriti svoju istinu i svoj autentičnu dimenziju sebe i čuti što nam ona govori.
Na radionicama ćemo, praćenjem sebe i svojih nesvjesnih reakcija u različitim situacijama otkrivati koji to unutarnji mehanizmi upravljaju našim ponašanjem i koji je uzrok tome. U pravilu se najčešće radi o obranama kojima naša podsvijest želi izbjeći kontakt s bolnim emocijama i davnim povredama koje žele biti otkrivene i zacijeljene. Ti uvidi nam ukazuju na put kako možemo mijenjati u sebi ono što nas ograničava i otkrivaju kako da iskoristimo svoju vlastitu energiju za kreiranje svog života da bude ugodniji, ispunjeniji i funkcionalniji.

slika- pogled u sebe
Kako izgleda radionica?

Radionice Pogled u sebe će se održavati jednom mjesečno u trajanju od dva sata gdje ćemo doći u kontakt sa svojim podsvjesnim mehanizmima i skrivenim emocijama. Rad je zasnovan na konceptima tjelesno orijentiranih psihoterapija i psihodinamskih pravaca. U tom procesu je važna stručna terapeutska podrška od strane voditeljice kao i prihvaćenost od strane ostalih ljudi iz grupe koji nam polako kroz ovaj rad postaju dragi, poznati i bliski.

Kako se prijaviti?

Radionica traje 2 sata. Kotizacija za radionicu je 150 kn i plaća se uplatom za koju dobijete podatke prilikom prijave na radionicu. 
Broj sudionika je ograničen tako da je prijava obavezna na:
Šibenik: slavka@ipd-center.eu
Datumi radionica: nedjelja 05.05. i 09.06. od 9-11 h.
Voditelj radionica je Slavka Sekulić kojoj se možete slobodno obratiti za sve informacije.
Mjesto održavanja: SHE atelier Zlarinski prolaz 2, Šibenik (na rivi  iza kafića Lasica )

Split: marija@ipd-center.eu
Datumi radionica: subota 25.05. od 10-12 h.
Voditelj radionica je Marija Meter kojoj se možete slobodno obratiti za sve informacije.
Mjesto: lokacija po prijavi

carcel ego
VODITELJICE RADIONICA

Slavka Sekulić

Voditelj radionica RAR-a, Terapeut

Marija Meter

Voditelj radionica RAR, terapeut

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.