Predavanje: Utjecaj ranog razvoja na život – Anksioznost i unutarnji nemir
Predavanje Tomislava Kuljiša

Split-03.04. Rijeka-08.04. Ljubljana-11.04. Zagreb-12.04. Beograd-14.04.

Ovo predavanje Tomislava Kuljiša ovaj puta imati će podtemu: Anksioznost i unutarnji nemir, koju ćemo obraditi sagledavajući korijene nastanka ovih problema koji nas ujedno vode i do rješenja.
Predavanje nas uvodi u sagledavanje utjecaja iskustava iz prvih godina na cjeloživotno emocionalno i socijalno funkcioniranje, ponašanje, prevladavajuća unutarnja psihološka i emocionalna stanja i općenito kvalitetu života buduće osobe. Nova paradigma o važnosti ranog razvoja koja je smijenila staru teoriju s genetikom daje nam odgovore na pitanja:

Zašto smo takvi kakvi jesmo?
Što je korijen anksioznosti i unutarnjeg nemira?
Kako napraviti prve korake prema promjeni onih dijelova sebe i vlastitog života s kojima nismo zadovoljni?
Kako povećati unutarnji mir, te time stvoriti mirniji, jednostavniji, ugodniji i funkcionalniji život?

Ove spoznaje bacaju novo svjetlo na vlastitu sliku o sebi i daju mogućnost da konačno počnemo upoznavati samoga sebe i sagledavati ključna iskustva iz ranog perioda kojih se ne sjećamo, a koja su nas formirala. Ovo predavanje je dragocjeno svima koji žele dublje sagledati samoga sebe ili početi konkretan rad na sebi kao. Predavanje je dragocjeno i svim roditeljima jer daje novu perspektivu o tome što je doista bitno u roditeljstvu tijekom prvih godina.

Predavanje možete pratiti uživo u nekom od navedenih gradova ili 12.04. putem live stream-a uz mogućnost naknadnog gledanja videa.

Prijavite se za predavanje u gradovima

Predavanja će se održati u svim gradovima u terminu od 18-20.30h. Za obaveznu prijavu i za sve informacije se možete javiti našem domicilnom predstavniku u svakom gradu, nakon čega ćete dobiti na mail sve informacije i uputstvo oko uplate kotizacije za predavanje. Obzirom da je broj sudionika ograničen, uplatom kotizacije rezervirate svoje mjesto na predavanju. U slučaju većeg broja prijavljenih će se poštovati redoslijed uplata. Molimo za dolazak barem 15 min prije predavanja zbog registracije, kako bismo mogli početi na vrijeme.

V Ljubljani, zaradi omejenega števila udeležencev, je obvezna prijava na predavanje. Po prijavi boste prejeli potrditveno sporočilo z navodili za plačilo. Plačilom kotizacije zagotovite svoje mesto na predavanju. V primeri večjega števila prijavljenih, bomo upoštevali zaporedje prijav. Udeležence predavanja naprošamo da pridejo 15 min prej, zaradi registracije (z imenom in priimkom) ki je potrebna pred predavanjem. Prijave za predavanje na e-naslov: biljana@ipd-center.eu

 

SPLIT, srijeda, 03.04. – hotel ART, Ulica slobode 41 (100kn) 18-20.30 obavezne prijave na marija@ipd-center.eu

RIJEKA, ponedjeljak 08.04. –  hotel Bonavia Dolac 4 (100kn) 18-20.30 obavezne prijave na  helena@ipd-center.eu

LJUBLJANA, četvrtak, 11.04. – Kristalna palača, BTC Center (20€) 18-20.30h obavezne prijave na biljana@ipd-center.eu  

ZAGREB, petak, 12.04. – IPD Centar, Slavonska avenija 3 (100kn) 18-20.30h, obavezne prijave na sanja@ipd-center.eu

BEOGRAD, subota, 14.04. – Guarnerius, Džordža Vašingtona 12 (1000 din) 12-14.30h obavezne prijave na  manja@ipd-center.eu

T. Kuljiš Predavanje
Prijavite se za praćenje predavanje putem live streama sa svog uređaja u petak 12.04. od 18.15-20h
Livestream

Svi koji nisu u mogućnosti pratiti predavanje u gradovima gdje postoje naši Centri imaju mogućnost praćenja predavanja putem live streama sa svog uređaja u petak 12.04. od 18.15-20h. Snimak predavanja će se moći pogledati i slijedećih 10 dana. Kotizacija za live stream predavanje iznosi 75 kn ili 10€.
Kotizaciju možete uplatiti kroz proces registracije putem:
– PayWay sustava kartičnog plaćanja
– ili uplatom 75kn ili 10€ na žiro račun.

Ukoliko ste iz Srbije i nemate mogućnost plaćanja putem kartičnog PayWay sustava još uvijek možete uplatiti i na domicilni žiro račun koji će biti naveden na kraju procesa prijave nakon što kliknete smeđe dugme.
Sve informacije na  info@ipd-center.eu.

anksioznost

PRIJAVA I PLAĆANJE LIVE STREAM PREDAVANJA UZ NAKNADNO GLEDANJE VIDEA

Za prijavu i plaćanje live stream predavanja Anksioznost i unutarnji nemir iz ciklusa Utjecaj ranog razvoja na život kliknite na smeđi gumb, stavite predavanje u košaricu, unesite svoje podatke, kreirajte svoju lozinku i korisničko ime, odaberite način plaćanja i u povratnom mailu ćete dobiti link za praćenje predavanja pri čemu trebate biti ulogirani na naše stranice svojim imenom i lozinkom. Pridružite nam se 12.04. u 18.15h na live streamu.

SRBIJA

1200 din

SLOVENIJA

10 €

unutarnje dijete
rani-razvoj-smanjena
Unutarnje dijete
Rani_razvoj-Utjecaj_na_zivot_Kompletan program
Program Rani razvoj – utjecaj na život (RAR)

Predavanje je ujedno i uvod u program Rani razvoj – utjecaj na život (RAR) Tomislava Kuljiša i IPD Centra o kojem možete više saznati OVDJE i koji počinje u četvrtak 18.04. prvim predavanjem. Program se sastoji od 8 interaktivnih predavanja četvrtkom i radionica koje će se u Zagrebu, Rijeci i Beogradu održavati nakon predavanja od 19.30-21.15h u našim prostorima dok će Ljubljana i Split pored osam predavanja preko live streama imati svih osam radionica u dva vikenda. Sve informacije na info@ipd-center.eu

Rani razvoj - utjecaj na život

Ove emisije vam mogu biti dobar uvod u predavanje.

Međunarodni simpozij o ranoj traumi - Ljubljana 2018

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.