Radionica: TRE

Tension Releasing Exercises

Tension & Trauma Release Exercise – TRE je radionica namijenjena svima koji žele u svoj život unijeti više mira i opuštenosti, ili su pod stresom, osjećaju unutarnju napetost, teško se mogu opustiti, emocionalno su lako podražljivi, ili nose u sebi ranu traumu. Osmislio ih je Dr. David Bercelli sa svrhom otpuštanja stresa iz organizma, oslobađanja od napetosti ili dovršavanja traumatskog iskustva koje može biti iz najranijeg perioda tako da ga se ne sjećamo, ali utječe na naše unutarnje psihološko i emocionalno stanje.

Radionica: Preporađanje

59D4B54B-C4B9-4A7D-A321-2859CAF051ED-7615-000005F6B6395E09

Preporađanje je vrlo moćna i jednostavna tehnika rada na emocijama i traumama koje nosimo potisnute u sebi i koja se danas radi u cijelom svijetu te ne zahtijeva nikakvo predznanje niti pripremu. Rezultat preporađanja je postizanje većeg unutarnjeg mira, emocionalne protočnosti, stanja preporođenosti, … moglo bi se reći da djeluje na naše tijelo i emocionalno-psihološko stanje kao što djeluje restartanje na kompjuter.

Radionica: T.R.E.K.

T.R.E.K

Radionica T.R.E.K. (Tijelo-Ritam-Emocije-Kontakt) je koncipirana na tehnikama tjelesno-orijentiranih psihoterapija i ima za cilj ostvarenje veće emocionalne protočnosti, snažnije povezanosti sa sobom i lakšeg ostvarivanja dubljeg kontakta s drugima. Kroz razdrmavajući ritam koji pleše naša tijela olakšava se emocionalna ekspresija kroz koju dolazi do rasterećenja sustava od potisnutog emocionalnog i psihološkog materijala i realizacije autentičnih emocija. Postajući stvarniji i protočniji lakše ulazimo u kontakt sa sobom i drugima.

Radionica: Body Energetic

Radionice -Body energetic

Kroz Body Energetic radionice vratit ćemo se dijelovima tijela s kojim a nemamo dobar kontakt, povećavat ćemo kapacitet svog tijela da osjeti osjećaje, da ih drži i da ih izrazi. Isto tako ćemo se se kroz dinamične vježbe susresti sa svojim blokadama (na fizičkom nivou) i otporima (na emocionalnom nivou) te ćemo kroz dobiti priliku da ih proradimo i prođemo kroz njih čime povećavamo stanje prisutnosti i životnosti u tijelu.

Radionica: Dopusti-Propusti-Otpusti

dopusti-propusti-otpusti

Ova plesna radionica nastala je iz želje da se stvori sigurno mjesto u koje možemo doći i otpustiti štogod da nam je višak, bio to stres, ljutnja, tuga, frustracija ili nešto drugo. A isto tako kao i prostor u koji možemo jednostavno doći i dati prostora svojoj životnosti.
Čovjek od kada se rodi ima prirodnu potrebu za pokretom. Mala beba, kasnije dijete puno je životne energije. Ono što se kod većine nas dogodilo jest da ta životna energija nije bila dobrodošla. I u tom slučaju tijelo se prilagodilo jer je to bio jedan od načina da ostanemo u kontaktu, odnosno da zadržimo kontakt.