OŽUJAK

Što sad ljubav ima s tim?

Sto sad ljubav ima s tim

Na ovom predavanju pričati ćemo o ljubavnim, ali i svim ostalim odnosima, te o tome kako naša uvjerenja i najranija iskustva utječu na to da se „pogubimo“ u odnosu, ne dobivamo ono što želimo i očekujemo, a često ne izgovaramo što je to što nam treba.

TRAVANJ

Anksioznost i unutarnji nemir

Tomislav Kuljiš

Ovo predavanje Tomislava Kuljiša ovaj puta imati će podtemu: Anksioznost i unutarnji nemir, koju ćemo obraditi sagledavajući korijene nastanka ovih problema koji nas ujedno vode i do rješenja.
Predavanje nas uvodi u sagledavanje utjecaja iskustava iz prvih godina na cjeloživotno emocionalno i socijalno funkcioniranje, ponašanje, prevladavajuća unutarnja psihološka i emocionalna stanja i općenito kvalitetu života buduće osobe. Nova paradigma o važnosti ranog razvoja koja je smijenila staru teoriju s genetikom daje nam odgovore na pitanja: Zašto smo takvi kakvi jesmo? Što je korijen anksioznosti i unutarnjeg nemira? Kako napraviti prve korake prema promjeni onih dijelova sebe i vlastitog života s kojima nismo zadovoljni? Kako povećati unutarnji mir, te time stvoriti mirniji, jednostavniji, ugodniji i funkcionalniji život?