Opcije upisa programa Rani razvoj – utjecaj na život (RAR)

Program Rani razvoj – utjecaj na život sastoji se od video predavanja, live stream predavanja i osam iskustvenih radionica koje se organiziraju u gradovima gdje postoje naši Centri (Zagreb, Rijeka, Beograd, Ljubljana, Split, Šibenik). Iz svih drugih gradova i država se može upisati Video+live stream program RAR (bez radionica) koji se može pratiti sa svog uređaja.

Upiši program u (državi):

HRV

2950 kn

SRB

43.000 din

SLO

580 €

Kompletan program RAR

Iskustvene radionice + Video + Live Stream (u gradovima: Zagreb, Rijeka, Šibenik, Split, Ljubljana, Beograd, Podgorica)

Zbog situacije vezane za Corona virus Kompletni program RAR se neće provodit do daljanjeg. Program RAR se nastavlja redovno u predviđenim terminima u varijanti e-RAR-a.
Kompletan program RAR, uz Video + Live stream program RAR, ovaj program sadrži još i osam iskustvenih radionica i može se upisati samo u Zagrebu, Rijeci, Beogradu, Šibeniku, Splitu, Ljubljani i Podgorici. U Zagrebu su predavanja u živo u našem prostoru dok se u Beogradu live stream predavanja prate grupno u našem prostoru kao video konferencija, a pitanja se mogu postavljati putem mikrofona. Nakon predavanja je kratka pauza, a od 19.30 – 21.15h je iskustvena radionica koju vode naši iskusni terapeuti. Grupa će proći osam iskustvenih radionica koje se tematski nastavljaju na predavanje koje daju priliku da se iskustveno osjeti ono o čemu se govorilo kroz predavanje. Prije uplate obavezno se javiti na info@ipd-center.eu kako bismo provjerili ima li još mjesta u grupi u koju želite.

U Ljubljani, Rijeci, Splitu, Šibeniku i Podgorici program od osam radionica se održava u varijanti dva vikend-intenziva dok se interaktivna predavanja prate individualno četvrtkom ili naknadno sa svog uređaja.

Plati program u (valuti):

KUNA

2.550 kn

DINAR

38.000 din

EURO

340 €

Program e-RAR

e-RAR

(program je namijenjen svima koji nisu u mogućnosti pohađati radionice u našim centrima i žele sudjelovati u grupnom radu preko interneta)

e-RAR pruža mogućnost rada u maloj grupi preko Skype-a s IPD voditeljem/terapeutom u vidu osam dvosatnih radionica u zakazano vrijeme. Radionice daju priliku da se kroz vođene vježbe zasnovane na tehnikama vizualizacije, regresije, konstelacije s predmetima, kao i naknadni ”shering” dublje obrade teme koje smo prošli kroz temeljna i interaktivna video predavanja. U ovom se radu čak i preko Skypea razvije atmosfera bliskosti, povezanosti i povjerenja u grupi što je bitan preduvjet za spoznavanje stvari u sebi.

Plati program u (valuti):

KUNA

1.800 kn

DINAR

29.500 din

EURO

240 €

Video + Live Stream program RAR

Video + Live Stream

(program je namijenjen svima koji ne mogu ili ne žele sudjelovat u grupnom radu (Kompletni RAR ili e-RAR))

Video + Live stream program RAR mogu upisati svi bez obzira na mjesto, grad, državu ili kontinent, jer se snimljeni Video program RIRR prati preko interneta dok ste ulogirani, a interaktivna predavanja s Tomislavom Kuljišem, koja se nastavljaju na Video RIRR, se prate putem live streama (uz naknadni snimak koji se može i kasnije gledati). Za svako predavanje se dobije link našeg You Tube kanala preko kojeg pratite predavanje u živo. Program traje dva mjeseca i sastoji se od osam predavanja četvrtkom od 17.30-19.15h u kojima se može sudjelovati postavljenjem pitanja putem chata. Nakon upisa program možete pratiti godinu dana uz mogućnost gledanja još dva seta live stream predavanja narednih grupa. Svake godine možete si produžiti za još godinu dana korisnički status uplatom od samo 200 kn (26 €).

Nadoplate za program Rani razvoj - utjecaj na život

Nadoplatu za Kompletni program RAR molimo da izvršite isključivo u dogovoru s voditeljima radionica, a za nadoplatu Video+Live stream programa RAR molimo da se prethodno se javite mailom
na info@ipd-center.eu

Nadoplata za kompletni program RAR

za drugog partnera ili za polaznike Kompletnog ili Video programa Roditeljstvo 0-6

Nadoplata za Video + Live Stream programa RAR

za one koji su već ranije upisali Kompletni ili Video program Roditeljstvo 0-6

Upiši program u (državi):

HRV

1750 kn

SRB

23.000 din

SLO

350 €

Plati program u (valuti):

KUNA

600 kn

DINAR

9.500 din

EURO

80 €

U želji da olakšamo drugom partneru odluku kod upisa Kompletnog programa RAR te da omogućimo popust onima koji su prethodno upisali Kompletni ili Video+LS program Roditeljstvo o-6 postoji ova opcija nadoplate. Uplatu za ovu opciju raditi isključivo uz dogovor s voditeljima radionica.

Ukoliko ste već ranije imali upisan Kompletni ili Video program Roditeljstvo 0-6 ovom nadoplatom dobivate ponovo pristup video RIRR programu kao i mogućnost praćenja 24 live stream predavanja programa RAR kroz godinu dana četvrtkom uz naknadni snimak.