Predavanje: Krivnja  Zagreb, 02.10. 18h  IPD Centar ili live stream
Predavanje Tomislava Kuljiša: Krivnja – kontrolor života i saboter životnosti

Ciklus predavanja - Utjecaj ranog razvoja na život

Tomislav Kuljiš
Taj neugodni osjećaj krivnje poznaje svako zdravo ljudsko biće ali ga imaju i životinje. Ipak kod nekih osoba to stanje koje nazivamo krivnjom postaje neizdrživo jak osjećaj u koji neki ljudi zapadaju prečesto i prosto se prže u njemu. Kod nekih dominira mehanizam da nikada ne smiju biti krivi i ne mogu nikako izgovoriti ”Oprosti”. Kod nekih ukazivanje na to da su krivi potiče agresiju i izljeve bijesa. Mnogi taj neugodni osjećaj pogrešno nazivaju grizodušjem ili grižnjom savjesti.
Što je doista krivnja i što je njena prirodna funkcija kao emocije?
Kako i kada dolazi do iskrivljenja i kvarenja prirodnog zdravog funkcioniranja što nas cijeli život čini žrtvom vlastitih neopravdanih loših stanja i neprimjerenih emocionalnih funkcioniranja pa onda i nepoželjnog ponašanja?
Što možemo učiniti da popravimo naše nevoljno i podsvjesno emocionalno funkcioniranje koje nam kvari kvalitetu unutarnjeg i vanjskog života?  Kako reći – Oprosti ?  ….i  još puno toga o  korijenu naših problematika u ranom formativnom periodu, zašto smo takvi kakvi jesmo i kako možemo mijenjati ono u nama čime nismo zadovoljni saznajte na ovom dinamičnom i interaktivnom predavanju.
Predavanje je dragocjeno svima koji žele dublje sagledati samoga sebe ili početi konkretan rad na sebi kao i ujedno je uvod u programe: Rani razvoj – utjecaj na život, Osobni razvoj i edukaciju za psihoterapeute o čemu će zainteresirani moći čuti više nakon predavanja.
Predavanje je dragocjeno i svim roditeljima jer daje novu perspektivu o tome što je doista bitno u roditeljstvu tijekom prvih godina.
Prijava za predavanje u Zagrebu

Lokacija predavanja: IPD Centar, Slavonska avenija 3 (AvenueBALL centar – mapa u Kontakt)
Obzirom na ograničeni broj sudionika rezervirajte svoje mjesto uplatom ulaznice.
Obavezne prijave na contact@ipd-center.eu
Uplata ulaznice 100 kn po osobi putem:
– internet kartičnog plaćanja klikom na smeđi gumb nakon čega molimo obavezno poslati prijavu na email contact@ipd-center.eu  s imenom osobe koja dolazi i naznakom ”Predavanje Krivnja”
– ili na žiro račun HR0823600001102796912, Integral Personal Development d.o.o. Zagreb –  U opisu plaćanja uplatnicom OBAVEZNO naznačiti ”Krivnja”i  ime osobe koja dolazi.  Kopiju bankovne uplatnice pošaljite na email contact@ipd-center.eu  s imenom osobe koja dolazi kako bismo vam mogli poslati potvrdu o prijavi. Dovoljno će biti da se na dan predavanja prijavite svojim imenom prilikom ulaza.

Prijava za predavanje putem live streama

Svi koji nisu u mogućnosti pratiti predavanje u gradovima gdje postoje naši Centri imaju mogućnost praćenja ovog Zagrebačkog predavanja putem live streama sa svog uređaja preko linka koji će vam stići na e-mail nakon uplate. Snimak predavanja će se moći pogledati i slijedećih 10 dana. Iznos kotizacije za live stream predavanje od 75 kn ili 10€ može se uplatiti:
– preko
internet kartičnog plaćanja klikom na smeđi gumb desno ili
– uplatom 75kn ili 10€ na žiro račun HR0823600001102796912 (Integral Personal Development d.o.o.)

Nakon uplate svakako pošaljite ime i prezime osobe za koju je uplaćeno s naznakom “Krivnja Live” kao i kopiju bankovne uplatnice na contact@ipd-center.eu kako bismo vam mogli povratnim mailom poslati link za gledanje predavanja.

Za Srbiju postoji i mogućnost uplate na domicilni žiro račun IPD Centra u Beogradu: Udruženje “INTEGRO”, Makenzijeva 25, 11000 Beograd,broj ž.r.: 205-249369-45
Sve informacije na  info@ipd-center.eu.

unutarnje dijete
rani-razvoj-smanjena
Unutarnje dijete
Rani_razvoj-Utjecaj_na_zivot_Kompletan program
Program Rani razvoj – utjecaj na život (RAR)

Predavanje je ujedno i uvod u programe Tomislava Kuljiša i IPD Centra:
Rani razvoj – utjecaj na život (RAR) i koji počinje u četvrtak 10.10. prvim predavanjem. Program se sastoji od 8 interaktivnih predavanja četvrtkom i radionica koje će se u Zagrebu i Beogradu održavati nakon predavanja od 19.30-21.15h u našim prostorima, dok će Ljubljana, Šibenik, Split i Rijeka pored osam predavanja preko live streama imati svih osam radionica u dva vikenda.
Osobni razvoj, nakon RAR-a se može upisati četverogodišnji program dubokog rada na sebi po principima Integralne tjelesno orijentirane psihoterapije
Trening i edukacija za terapeuta osobnog razvoja i
Trening i edukacija iz Integralne tjelesne psihoterapije
Za sve informacije obratite se domicilnim organizatorima ili na contact@ipd-center.eu

Rani razvoj - utjecaj na život

Ove emisije vam mogu biti dobar uvod u predavanje.

Međunarodni simpozij o ranoj traumi - Ljubljana 2018

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.