Besplatno ZOOM predavanje Tomislava Kuljiša 15.06. 19h i iskustvena radionica – Kako raditi s potisnutim emcijama, 16.06. u 18h (Zagreb, Rijeka, Split, Beograd i online preko ZOOM-a) Razumijevanje organizmičkih korijena problematike koja se manifestira na razini ponašanja i unutarnjih psiho-emocionalnih stanja nam omogućava učinkoviti psihoterapijski rad na razini tijela u cilju općeg poboljšanja kvalitete života čovjeka.

Besplatno predavanje Tomislava Kuljiša

– 15.06. 19-21h:

ORGANIZAM (TIJELO) U PSIHOTERAPIJI

Iskustvena radionica:

KAKO RADITI S POTISNUTIM EMOCIJAMA

– 16. 06. 18-21h

Zagreb, Beograd, Rijeka, Split i online

Online program Tomislava Kuljiša

– I podrška i znanje –

VAŽNOST ORGANIZMA (TIJELA) U PSIHOTERAPIJI

online: 1 predavanje

online/uživo: 1 radionica

BESPLATNO ZOOM PREDAVANJE TOMISLAVA KULJIŠA

ORGANIZAM (TIJELO) U PSIHOTERAPIJI
Utorak, 15.06. 2021. od 19 – 21 h
Predavanje je namijenjeno svima koje zanima konkretan doblji rad na sebi kao i edukacija za psihoterapeuta ITP-a.

 

-Što se to sve događa u nama i našem organizmu/tijelu kada imamo snažne emocije, zabrinjavajuće misli ili povrijeđenosti u odnosima?

-Koje promjene nastaju u organizmu na razini neurofiziologije kod uobičajenih neugodnih pa do traumatskih iskustava?

-Kako iskustva zanemarivanja ili povrjeđivanja iz prvih godina života promijene ljudski organizam tako da za osobu život postaje težak i zahtjevan?

-Kako promijenjena neurofiziologija organizma utječe na naše razmišljanje ponašanje, funkcioniranje i unutarnje psiho emocionalno stanje?

Predavanje će nam dati razumijevanje organizmičkih korijena problematike koja se manifestira na razini ponašanja i unutarnjih psiho-emocionalnih stanja što nam omogućava učinkovitiji psihoterapijski rad na razini tijela u cilju općeg poboljšanja  psihološkog stanja i kvalitete života čovjeka.
Nakon predavanja od 20.30 h zainteresirani mogu ostati na kraćem info susretu oko upisa škole Integralne tjelesne psihoterapije i programa rada na sebi (RAR i OR u našim centrima u Zagrebu, Beogradu, Splitu, Rijeci i Ljubljani kao i online programa e-RAR i e-OR).

Nakon procesa registracije kroz obrazac dobiti ćete odmah u povratnom e-mailu link za ZOOM, a dan prije susreta poslat ćemo vam podsjetnik na predavanje i radionicu, te u slučaju da niste primili naš e-mail, provjerite spam folder ili promotions tab u gmailu.

Organizam u psihoterapiji

ISKUSTVENA RADIONICA DOŽIVI ITP
KAKO RADITI S POTISNUTIM EMOCIJAMA
16.06. 2021 18-21.15h
Zagreb, Rijeka, Split, Beograd i online preko ZOOM-a

 

Potiskivanje emocija je uobičajeni obrambeni mehanizam, kako našeg ega, tako i našeg tijela za koje su određene emocije prebolne ili previše da bi bile propuštene i osjećene.
Kroz odgoj i životna iskustva naše nesvjesno (bodymind/tjeloum) formira obrasce držanja pod kontrolom ljutnje, tuge, srama i straha kako bi naš svjesni um mogao funkcionirati.
Kako su emocije u biti tjelesno neurofiziološko stanje koje psiha percipira kao osjećaje tako je i potiskivanje emocija mehanizam u kojem sudjeluje tijelo.
Oslobađanje potisnutih emocije se događa spontano kada se stvore preduvjeti da se naša psiha može nositi s njima što je cilj dužeg psihoterapijskog rada. Proces propuštanja potiskivanih emocija možemo značajno podržati i olakšati ako kao terapeut znamo što tijelu i psihi treba.

Ova radionica ima za cilj pružiti temeljno teorijsko i ikustveno razumijevanje procesa oslobađanja potisnutih emocija po principima Integralne tjelesne psihoterapije.
Nakon radionice od 20.45h zainteresirani mogu ostati na info susretu oko upisu škole Integralne tjelesne psihoterapije i programa rada na sebi (RAR i OR).

Radionica će se održati u Zagrebu, Beogradu, Splitu, Rijeci i Ljubljani 16.06. od 18-21h.
Za prijavu i sve informacije javite se:
-Zagreb – voditelj Tomislav Kuljiš, 190 kn, Slavonska avenija 3 – prijave na contact@ipd-center.eu 
-Split – voditelj Marija Meter, 190 kn – prijave na marija@ipd-center.eu
-Rijeka – voditelj Jane Kramar, 190 kn – prijave na jane@ipd-center.eu
-Beograd – voditelj Manja Šumadinac, 2500 din, Vardarska 23 – prijave na beograd@ipd-center.eu
-online preko ZOOM-a, voditelj Maja Prebeg – 150 kn prijave na maja.prebeg@ipd-center.eu

ŠTO NAKON RADIONICE I PREDAVANJA?

Ovo predavanje i radionica mogu biti ujedno i dobar uvod u upis škole Integralne tjelesne psihoterapije ili početak konkretnog rada na sebi kroz  programe IPD Centra Rani razvoj – utjecaj na život (RAR) i Osobni razvoj (OR) uživo u Zagrebu, Splitu, Šibeniku, Rijeci, Beogradu, Ljubljani i Podgorici, ili online bez obzira na mjesto stanovanja.

SAZNAJ VIŠE O PREDAVAČU


Tomislav Kuljiš je osnivač Integralne tjelesne psihoterapije i autor edukacije i programa u IPD Centru. 
Saznaj više >